• Leuke wijnbar Amsterdam

  Je wilt samen met je vriendinnen een leuke dag weg plannen. Het liefst in een mooie, bruisende stad als Amsterdam alleen weet je niet zo goed wat jullie daar allemaal kunnen gaan doen. Natuurlijk, er zijn genoeg musea, barretjes en restaurants te vinden maar jullie willen juist wat anders, iets unieks! In dit artikel geef ik je een ontzettend leuk en uniek idee om te gaan doen met je vriendinnen. Lees dus snel verder om erachter te komen wat dit is!

   

  Wijnbar in Amsterdam 

   

  Er zijn ontzettend veel verschillende barretjes te vinden in Amsterdam. Echte stamkroegen, cocktailbars, biercafé’s, hipster-bars, nachtcafés, wijnbars en restaurants met een aparte bar. En daar zijn ook allemaal verschillende mensen te vinden, van mensen uit de Jordaan tot aan advocaten en van hipsters tot studenten. Dit is allemaal natuurlijk even gezellig, maar is niet wat jullie zoeken. Het is niet uniek genoeg, tenslotte is er in elke woonplaats wel minstens één bar te vinden. Maar wat zoek je dan precies?

   

  Op het water 

   

  Een leuke wijnbar in Amsterdam, dat klinkt niet al te lastig. Maar dan wel eentje die uniek is, waar je graag heen gaat tijdens een dagje uit met vriendinnen. Een wijnbar op een boot die door de binnenstad van Amsterdam vaart klinkt uniek genoeg! Een wijnproeverij Amsterdam op een boot is al uniek maar doordat jullie ook nog rondvaren wordt het uitje alleen maar leuker. Twee uur lang kunnen jullie hiervan genieten, hoe tof is dat? 

   

  Wat kun je verwachten?

   

  Beeld het je in. De zon schijnt heerlijk, je zit met je vriendinnen op een boot met een schipper en jullie varen door de binnenstad van Amsterdam. Bij jullie op de boot zit een professionele begeleider die jullie vijf heerlijke, verschillende wijnen laat proeven. Welke dit zijn hangt af van het pakket dat jullie kiezen; Italiaans of Europees. Twee uur lang kunnen jullie genieten van de zon op je gezicht, het water om je heen en een heerlijk wijntje in je hand terwijl jullie met elkaar kunnen bijkletsen en genieten van de omgeving. Wat wil je nog meer? 

   

  Maak het extra leuk 

   

  Wil je jullie uitje extra leuk maken? Ook dat is mogelijk! Zo kun je gemakkelijk een stadswandeling bijboeken die jullie doen voordat jullie de boot op gaan. Heerlijk in de lente of de zomer, wanneer het buiten aangenaam warm is. Willen jullie liever niet te veel lopen maar gewoon volop genieten? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om na de wijnproeverij nog een driegangen diner bij te boeken. Want zeg nou zelf, wat is er nou lekkerder dan na een wijnproeverij ook nog eens te mogen genieten van heerlijk eten onder het genot van een drankje en een hele hoop gezelligheid? 

   

  Extra informatie 

   

  De wijnproeverij is op bootuitjes.nl te reserveren vanaf 10 personen. Een rondvaart duurt tussen de 1,5 en 2 uur en de prijs die je betaald is vanaf €34,- per persoon. Dit is inclusief een privéboot met schipper, een professionele begeleider en 5 verschillende wijnen. Welke wijnen dit zijn hangt af van het pakket dat je kiest; Italiaans of Europees. Wanneer je hier graag meer informatie over wilt ontvangen kun je dit aangeven op de website. Nadat je de nodige gegevens hebt ingevuld wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Ook wanneer je bijzondere wensen hebt kun je dit aangeven, dan wordt er samen gekeken of dit mogelijk is.

   

   

  Heb je helemaal geen verdere informatie meer nodig en ben je zo enthousiast geworden dat je gelijk wilt reserveren voor jullie volgende vriendinnen uitje? Dat kan natuurlijk ook! Ook dan kun je op de website terecht. Vul de benodigde gegevens in inclusief de datum en het aantal personen en dan ontvang je een gratis offerte in je mailbox. Ook is het mogelijk dat er telefonisch contact met je op wordt genomen. Dit zal vooral het geval zijn wanneer er bijzondere wensen zijn die je hebt opgegeven op het formulier.

   

  Categories: Eten en drinken

  Tags: , ,

  Comments are currently closed.