2Binsite Artikel Website
Image default
Media

Blijf op de hoogte van het nieuws met Teletekst Online

Hoe bekijk jij het liefste je nieuws? Veel mensen laten zich tegenwoordig informeren via nieuwswebsites als nu.nl en websites van nationale en lokale kranten. En er zijn mensen die zich nog laten informeren met nog een echte ouderwetse krant in de bus, of een gratis krant in het OV. Maar er zijn ook nog zeer veel mensen die zich laten informeren via Teletekst Online!

Teletekst mag dan misschien een oud medium zijn, het is nog altijd een van de best bekeken mediums van het land. En nieuw zonder reden. De NOS is altijd zeer snel met het bijwerken van de nieuwspagina’s.

Welke nieuwspagina’s zijn er dan allemaal?

Teletekst 101 De bekendste pagina is Teletekst 101. Deze pagina is voor de meest belangrijke nieuws headlines gereserveerd. Zodra er een nieuwe headline binnenkomt bij de NOS wordt hij ook direct op 101 gezet, met een cijfer ernaast waar je meer over dat bulletin kunt lezen.

Teletekst 401 Ben je iemand die geniet van opmerkelijk nieuws? Dan zit je goed op pagina 401 van NOS Teletekst.  Let wel dat deze pagina niet zo vaak wordt geüpdatet als pagina 101. De pagina trekt dan ook een stuk minder bezoekers.

Teletekst 601 Voor de sportfanaten is er Teletekst 601, hier kun je al het algemene sportnieuws vinden. Bijvoorbeeld nieuws over judo, handbal of hockey.

Teletekst 801 De 8e rubriek is voor het voetbal gereserveerd. Waar op de 1e pagina 801 dan al het voetbalnieuws komt te staan. Hier vind je het laatste voetbalnieuws in binnen- en buitenland.

Waarom zou ik voor teletekst kiezen?

Het is allereerst een heel overzichtelijk medium waar je precies weet waar je welke informatie kunt vinden. Alles is duidelijk weergegeven wat mensen zeer aantrekt. Het is ook nog eens zeer snel, gratis en altijd bereikbaar. Dus waar wacht je nou nog op, neem eens een kijkje op https://teletekst.online!

https://teletekst.online