2Binsite Artikel Website
Image default
Entertainment

Het sterrenbeeld Tweelingen komende maanden

Juli voor het sterrenbeeld Tweelingen

Beste Tweelingen, net als het sterrenbeeld Vissen, zul ook jij meer geld aantrekken door middel van visualisaties en affirmaties. Mediteer ook op onbewuste negatieve opvattingen die je toestroom van goddelijke voorspoed kunnen blokkeren. Verbind je dagelijks met anderen om die nieuwe neurale connecties van geweldige mogelijkheden te versterken! Je kunt ook doorbraken ervaren op het gebied van intimiteit en seksualiteit, wanneer je beperkende opvattingen op dat gebied loslaat.

Juni voor het sterrenbeeld Tweelingen

Gefeliciteerd beste Tweelingen! Venus keert direct in je teken, waardoor je herinnerd wordt aan de beloftes die je jezelf de afgelopen maanden hebt gemaakt op relatiegebied. Blijf trouw aan je persoonlijke waarden. Door te mediteren kun je beter aanvoelen wat echt van jou is en wat je hebt overgenomen van anderen. Blijf je verbinding met anderen observeren, zodat je kunt zien hoe je je principes in de praktijk toepast (of hoe en waar je tekort schiet). Stel ook een duidelijk budget op om overzicht te houden op je vaste lasten, maar toch ruimte vrij te houden voor leuke dingen. Venus gaat namelijk ook over geld! Door trouw te blijven aan je eigen waarheid, trek je zowel op je werk als in de liefde positieve ervaringen aan, en bovendien is het ontzettend goed voor je zelfvertrouwen.

Mei voor het sterrenbeeld Tweelingen

Beste Tweelingen, let goed op je innerlijke monoloog. Je hebt nogal de neiging erg negatief over jezelf te denken, dus neem jezelf voor om jezelf niet meer zo af te kraken! Venus, de planeet van de liefde en waardering, is retrograde in je teken. Maak er een spirituele oefening van om liefde en mededogen naar jezelf te ontwikkelen. Je zult merken dat zelfs je uiterlijk hierdoor verbetert. Mensen nemen je positiever waar omdat je gewoon straalt! Deze nieuwe insteek kan zelfs meer voorspoed in je leven aantrekken. Vertel gerust aan vertrouwde vrienden of familieleden waar je mee bezig bent, zodat ze je erop kunnen aanspreken als ze merken dat je in oude gewoonten vervalt.

April voor het sterrenbeeld Tweelingen

Beste Tweelingen, je kunt een nieuwe relatie aangaan nu Venus je teken binnen beweegt! Zorg ervoor dat je goed kunt communiceren met deze persoon, en dat je niet alleen focust op wat jullie met elkaar gemeen hebben. Je vermogen voor intimiteit is nu extra sterk, dus je hebt een partner nodig die dat reflecteert. Probeer eens een nieuwe activiteit of hobby die je altijd al gefascineerd heeft. Dit leidt weer tot nieuwe vrienden (en misschien wel die nieuwe liefde!). Leg jezelf toe op meditatie of een spirituele beoefening en hou jezelf daar aan, zelfs als het je na een tijdje ‘verveelt’. Verveling is namelijk een teken dat je voor een doorbraak staat!

Maart voor het sterrenbeeld Tweelingen

Beste Tweelingen, deze maand gaat mediteren je makkelijk af, al kun je je dat nu misschien nog even niet voorstellen. Je zult je geest tot rust kunnen brengen en minder rusteloos zijn. Gedurende de dag komen er ook vanzelf intuïtieve gedachten in je op waardoor je problemen die op je pad komen makkelijk kunt oplossen. Je relaties verdiepen zich deze maand, zeker op het gebied van vertrouwen en seksualiteit. Soms voelt het veiliger voor je om dingen aan de oppervlakte te houden, maar nu voelt het goed om je hart en ziel open te stellen.

Februari voor het sterrenbeeld Tweelingen

Beste Tweelingen, mediteren gaat je weliswaar niet makkelijk af, maar toch zul je er enorm baat bij hebben als je ook maar vijf minuutjes per dag er even de tijd voor neemt. Het ontwaakt je intuïtie. Je zult inzichten krijgen over vertrouwen, intimiteit en zelfs je financiën. Je zult onbewuste blokkades zien die je ervan weerhouden om te ontvangen wat je wilt, en ook hoe je deze kunt loslaten en in plaats daarvan een pad naar vervulling kunt inslaan. Maar maak geen overhaaste beslissingen over je baan of relatie. Je krijgt in maart meer informatie zodat je gebalanceerde keuzes kunt maken vanuit helderheid en kracht.

Januari voor het sterrenbeeld Tweelingen

Beste sterrenbeeld Tweelingen, deze maand wordt spannend op relatiegebied! Als je single bent, kun je een sexy nieuwe partner tegen komen. En als je al een relatie hebt, zal jullie passie weer helemaal opleven! Inwendig heb je wel misschien wat moeite om met deze overdaad aan intimiteit om te gaan. Mediteer op gebeurtenissen uit het verleden of familiepatronen die je ervan weerhouden een diepe band te ervaren of nabijheid fijn te vinden. Een goede therapeut kan je hierbij helpen om deze angsten, trauma’s en beperkende opvattingen los te laten. Je kunt ook je neiging tot zelfsabotage rondom je financiën helen.

 

Lees meer over je sterrenbeeld op Horoscoop-Luna.nl. Ontdek oo de daghoroscoop Tweelingen.

https://www.horoscoop-luna.nl/sterrenbeeld

Gerelateerde artikelen

Top 5 series op Netflix

Natuur en ontspanning in Breda

Ideeën voor de (her-)opening van je bedrijf