• Zorgverzekering fysiotherapie 2019

  Maak je regelmatig gebruik van fysiotherapie? Dan wordt dit in sommige gevallen vergoed vanuit de basisverzekering. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je jonger bent dan 18 jaar, of wanneer je een bepaalde chronische aandoening hebt. Er zijn ook veel situaties waarin fysiotherapie behandelingen niet gedekt worden door de basisverzekering. In die gevallen kun je beter een aanvullende zorgverzekering voor fysiotherapie in 2019 afsluiten waarmee de behandelingen wel vergoed worden. Bij ZorgDirect heb je de keuze uit vijf aanvullende verzekeringen, zodat je eenvoudig een zorgverzekering kunt vinden die voldoende fysiotherapie behandelingen vergoed en daarnaast ook aansluit bij de rest van je zorgbehoeften.

  Losse tandartsverzekering ZorgDirect

  Wanneer je 18 jaar of ouder bent, worden je tandartsbezoeken niet meer vergoed vanuit de basisverzekering. Je kunt er dan voor kiezen om een losse tandartsverzekering af te sluiten. Hiermee wordt een groot deel van de kosten voor tandheelkundige zorg vergoed. Bij ZorgDirect kun je kiezen uit drie verschillende tandartsverzekeringen, die elk tot een bepaald bedrag per jaar vergoeden. Een ZorgDirect tandartsverzekering is scherp geprijsd en dekt 75% van je tandartskosten. Of je nu vaak of iets minder vaak naar de tandarts gaat, er is altijd een tandartsverzekering die bij je past.

  De service van ZorgDirect

  ZorgDirect wil niet alleen goede zorgverzekeringen bieden, maar ook de beste service. We helpen je graag met al je vragen over je zorgverzekering en kunnen je ook adviseren met betrekking tot zorg. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je kunt werken aan een goede mentale en fysieke gezondheid. Hiervoor delen we regelmatig blogs en artikelen, die je helpen om effectiever te werken en je dag in te delen, zodat je minder stress ervaart. Wil je weten wat ZorgDirect nog meer voor je kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op!

   

  https://www.zorgdirect.nl/

  Categories: Zorg

  Tags: ,

  Comments are currently closed.