• Zebraport biedt industriële apparatuur en onderdelen aan met de hoogst haalbare service!

  2binsite

  Zebraport helpt bij de vraag naar industriële apparatuur en onderdelen. Zowel bedrijven als leveranciers kunnen rekenen op de hoogste kwaliteit. Zebraport helpt veel klanten in de sectoren techniek en maritiem, hierbij staat de hoogst mogelijke service centraal. Wie kiest voor Zebraport kan rekenen op innovatieve oplossingen, topkwaliteit en betrouwbaarheid. Wie kiest voor dit bedrijf, kan dit doen met een echt gerust gevoel.

  Innovatieve oplossingen, helemaal van deze tijd!

  BIO-UV wordt aangeraden wanneer u op zoek bent naar UV-apparatuur. Speciaal voor industriële toepassingen is dit toepasbaar. Dit is toepasbaar voor: legionella ontsmetting, behandeling van afvalwater, productie drinkwater, zuiveren water in aquarium of vijver of bij ballast water behandeling bij schepen. Veel verschillende Ultraviolet oplossingen behoren tot de mogelijkheden. BIO-SCAN kan in combinatie met andere UV-apparatuur op maat worden geleverd.

  Het beste advies voor en na de aankoop

  BIO-SCAN wordt geleverd door de Franse fabrikant BIO-UV. Dit is een ideaal desinfectiesysteem met speciaal UV-licht. Dit desinfecteert de oppervlakte krachtig en tegen lagere kosten. Dit is zeer praktisch en gemakkelijk inzetbaar voor iedere gebruiker. Zebraport biedt dit product aan, indien gewenst in combinatie met andere producten of onderdelen. U kunt rekenen op de beste bemiddeling en advies voor en na de aankoop!

  Zeer ruim aanbod van producten en onderdelen

  Vloeistoffilters en industriële filters behoren ook tot de uitgebreide mogelijkheden. Vloeistoffilters en industriële filters zijn voor ieder product beschikbaar. Reken ook op de beste aankoop voor uw wens, dit sluit hier zeker perfect op aan. Het aanbod van Zebraport is altijd bij de tijd en wordt continu verder uitgebreider. Als intermediair wordt er meer geleverd dan een alleenstaand product alleen. Advies en bemiddeling spelen een belangrijke rol. U kunt dan ook rekenen op het meest professionele advies voor uw wens!

  Categories: Bedrijven

  Comments are currently closed.