2Binsite Artikel Website
Image default
Dieren

Zalmsnacks voor honden zijn gezond

Als je een hond hebt hoef ik je dat niet meer te vertellen, maar honden houden enorm van snacken. Het maakt eigenlijk niet uit wat het is. Een varkensoor, een oude boterham, een ijsje of hondenkoekjes. Allemaal goed, maar niet altijd even gezond. We vertellen je in dit artikel voer de juist wel gezonde snacks zoals die met zalm.

 

Zalm voor honden?

Wij mensen vinden zalm over het algemeen lekker, maar het is ook nog eens heel gezond voor ons. Hetzelfde geldt voor honden. Zalm is namelijk een natuurlijk product en als je snacks neemt die niet bewerkt zijn met rommel zitten hier veel voordelen aan. Zalm is namelijk goed voor de vacht, de botten en is daarnaast erg lekker. Daarom hebben fabrikanten als Lakse Kronch talloze heerlijke hondensnacks gemaakt die niet of nauwelijks bewerkt zijn. 

 

Zo is er zalmolie dat goed is voor het immuunsysteem van je honden. Daarnaast heeft het veel voordelen voor het hart en de bloedvaten. De zalmsnacks zijn ook altijd een graag geziene snack onder de honden. Deze bevatten een hoop Omega-3 en omega-6 en geen verder toegevoegde geur of kleurstoffen.

 

Deze laatste krijgt een hond niet altijd op de natuurlijke manier binnen, helemaal de oudere honden die wat minder eten. De zalmsnacks van lakse kronch zijn daarom een goede en bovendien heerlijke snack voor je honden.

 

Je zou misschien zeggen dat het een dure snack is, maar ook dat valt reuze mee. Helemaal als je de gezondheid van je hond belangrijk vindt. De hondensnacks zijn bij verschillende winkels te verkrijgen, maar nu in de coronatijd doe je er goed aan te kopen bij een van de goedkoopste dierenwinkels online, blijhuisdier.nl.

 

Je hebt de artikelen binnen no-time in huis. Let er wel op dat je bij sommige zalm snacks de verpakking donker en koel moet bewaren. In een koelkast of de garage zit je eigenlijk altijd wel goed.

 

Gerelateerde artikelen

Weidebenodigdheden

Informatie over Bestrijden met rattengif

Ongediertebestrijding