• Wollen deken voor uw baby: isolerend en gezond

  2binsite

  Woolskins uit Amsterdam is specialist in schapenvachtjes en duurzame wolproducten voor baby’s. Overweegt u om een omslagdoek of een wollen deken voor uw baby te kopen? Wollen wiegdekens en slaapzakjes bieden veel isolatie en helpen uw baby om zijn lichaampje op temperatuur te houden. Daarom zijn deze producten ideaal voor thuis en voor onderweg. Het voordeel van 100% wol is dat het zelfreinigend en waterafstotend is. Dit materiaal biedt bovendien geen klimaat waarin schimmels of huismijt kunnen nestelen.

  Ademend wollen dekentje voor uw baby

  Een wollen deken baby voelt heerlijk warm in de winter en koel in de zomer. Woolskins heeft onder meer dekentjes van baby-alpacawol, een lichte en zachte wolsoort gemaakt van de fijnste haren van de volwassen alpaca. Deze wol staat als zeer luxe bekend. Wol is ademend en werkt als een natuurlijke thermostaat. Het ademende en absorberende materiaal helpt uw baby om een stabiele lichaamstemperatuur te onderhouden, of het nu een warme nacht is of een koele avond.

  Wollen babydekens en kleding

  Het materiaal van de dekentjes is ideaal voor de gevoelige babyhuid. Wol veroorzaakt geen allergieën en schimmels of bacteriën vinden hier geen nestelplaats. Uw kindje heeft zelfs minder kans op het ontwikkelen van astma door het gebruik van wol. Dankzij het zelfreinigende karakter van deze natuurproducten hoeft u de wiegdekentjes en wikkeldekens niet vaak te wassen. Woolskins heeft naast wollen babydekens ook schattige wollen babykleding, van overalls tot stoere lammyvestjes. Zo komt uw baby niet alleen warm, maar ook stijlvol de winter door.

  Dekentjes van alpacawol en zuivere scheerwol laten uw kindje rustiger slapen. Zo zal uw zoon of dochter vrolijk wakker worden. Kies een wollen deken baby van Woolskins uit en u heeft een product dat met vakmanschap is gemaakt van een unieke grondstof!

  https://www.woolskins.eu

  Categories: Bedrijven

  Comments are currently closed.