2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Wimperextensions

Een betere gelaatsuitdrukking met wimperextensions

Wimperextensions zijn in principe gelijk aan gewone extensions. Bij wimperextensions worden er op je eigen wimpers met speciale lijm, die u daarvoor kunt gebruiken, kleine haartjes geplakt. De lijm die daarvoor gebruikt kan worden, is formaldehyde lijm. De haartjes die voor de extensions gebruikt kunnen worden, zijn meestal synthetisch die niet alleen in kleur kunnen variëren, maar ook in dikte en lengte. Hoe langer en dikker de haartjes voor de extensions zijn, hoe meer ze zullen opvallen. De haartjes van de extensions worden 1 voor 1 op u eigen haartjes geplakt.

Zijn extensions gevaarlijk?

We kunnen over de wimperextensions zeggen dat ze niet schadelijk voor u eigen wimpers zijn. Het is wel belangrijk dat de wimpers goed worden geplaatst. Ook de nazorg moet op de juiste manier plaatsvinden. Wanneer u daarop let, dan kunt u ze met een gerust hart laten plaatsen.

Hoe lang kunnen de wimperextensions blijven zitten?

Om lang gebruik te kunnen maken van de wimperextensions moet u erop letten dat u niet te veel en te lang in uw ogen wrijft. Wanneer u dat namelijk wel doet dan kunt u uw wimpers verliezen. Ook is het belangrijk dat ze goed geplaatst worden. Als u in Amersfoort woont, dan kunt u voor het plaatsen van de wimperextensions naar een schoonheidssalon in Amersfoort gaan. Voor het plaatsen van de wimperextensions Amersfoort moet u ongeveer 1,5 uur rekenen. De wimperextensions Amersfoort blijven ongeveer 4 tot 6 weken zitten.

Aandachtspunten voor wimperextensions Amersfoort

Wanneer de wimperextensions geplaatst zijn, moet de lijm goed kunnen drogen. U mag niet douchen, zwemmen, huilen en uw gezicht wassen. Het plaatsen van de wimperextensions is niet goedkoop. Voor het plaatsen van de wimperextensions Amersfoort in een schoonheidssalon moet u rekenen voor een nieuwe set, die 1 op 1 worden aangebracht, op een bedrag tussen de € 50 en € 70. Wanneer u aan een refil toe bent, dan moet u rekenen op een bedrag tussen de € 25 en€ 50. Voor het plaatsen van de wimperextensions heeft u ook ongeveer 1,5 uur nodig als u de cursus wimperextensions heeft gevolgd. Voor het voortijdig verwijderen van de wimperextensions moet het juiste verwijderingsmiddel gebruiken.

 

https://mooienzeker.nl/uiterlijke-verbeteringen/wimperextensions-amersfoort/

Gerelateerde artikelen

Tandarts Buitenveldert

Troebel zwembadwater

2 koloms hefbrug voor in uw garage