2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Wijsmanduurzaam voor particulieren

Met de mogelijkheden die wijsmanduurzaam.nl biedt kunt u verduurzamen op drie verschillende gebieden. Met zonnepanelen, zonneboilers en met warmtepompen. Al deze installaties verdienen zichzelf uiteindelijk terug, maar het voornaamste is dat u investeert in een duurzame toekomst. Samen met u ziet Wijsmanduurzaam mogelijkheden voor verduurzaming van uw huis. Wijsmanduurzaam verzorgd de complete levering en installatie van haar producten.

Subsidie zonnepanelen

Een bijkomend voordeel van zonnepanelen is dat wie ze installeert een eenmalige subsidie kan ontvangen van maar liefst 500 euro. Wanneer de zonnepanelen geïnstalleerd zijn, kunnen ze elektriciteit terug laten stromen in het net. Uw stroomverbruik wordt negatief; u verdient geld. De gemiddelde terugverdien-termijn is 5 tot 7 jaar. Daarna heeft u dus gratis elektriciteit!

Hoeveel panelen heeft u nodig? Dat hangt af van de situatie. Welke richting staat uw dak? Hoeveel stroom verbruikt u? Voor het gemiddelde verbruik van 3300 kWh zijn 14 zonnepanelen nodig. Als u bijvoorbeeld een elektrische auto oplaadt thuis, dan is uw stroomverbruik beduidend hoger.

Fronius omvormer

Fronius is een bedrijf dat bestaat sinds 1945. In 1992 werden de zonnepanelen meer toegankelijk en vanaf dat moment hield Fronius zich bezig met de ontwikkeling van de Fronius omvormer. Deze omvormers zorgen voor een maximaal rendement bij het omzetten van de stroom uit uw zonnepanelen naar stroom geschikt voor het 230V netwerk. Een omvormer is een onmisbaar element. De omvormers van Fronius zijn een van de beste. Met de allerhoogste kwaliteit wordt een minimale levensduur van 20 jaar verwacht. De omvormer is als het ware een intelligente systeembeheerder.

Warmtepompen

Een warmtepomp wint warmte uit de lucht of de bodem en zet die warmte om in energie waar je je huis kunt verwarmen. De pomp werkt wel op stroom dus uw stroomverbruik gaat omhoog, maar u maakt helemaal geen gebruik meer van gas. Stroom kunt u zelf weer opwekken. Kijk voor meer infractie en een vrijblijvend offerte op Wijsmanduurzaam.nl.

Gerelateerde artikelen

coaching Rijswijk

Een succesvol bedrijf

Een elektricien inschakelen voor je stroomstroring

Lean Green Belt training iets voor u?

Diverse merken dakramen

Hoe werkt een voedingsschema?