2Binsite Artikel Website
Image default
ZZP

Whiskey karaf als relatiegeschenk.

Een uniek relatiegeschenk is natuurlijk lastig om te vinden. Je bent meestal op zoek naar iets speciaals dat echt blijft hangen. Iets waar een relatie nog lang aan blijft terugdenken. Bij het zien van het karaf denkt het bedrijf meteen aan jouw bij een volgende opdracht. Je creëert een soort goodwill richting je relatie door een mooi relatiegeschenk te geven. Het najaar is natuurlijk de periode om een relatiegeschenk te geven. Het is het moment om even terug te denken aan een mooie samenwerking en elkaar hiervoor te bedanken. Een mooi cadeau om te geven is natuurlijk een whiskey karaf als relatiegeschenk. In de Whiskey Glazen Shop maak je kennis met echt kristalglas voor de echte whisky liefhebber. Een whiskey karaf is natuurlijk een echte eye-catcher om cadeau te geven tijdens de feestdagen.

Whiskey karaf in een prachtige giftbox.

Een whiskey karaf los geven is natuurlijk niet leuk en daarom verkopen wij deze karaffen in een prachtige blauwe giftbox. In deze box ligt het karaf prachtig uitgesteld en heb je echt een mooi presentje om te geven. Je hoeft de box alleen nog maar in te pakken en je bent helemaal klaar voor het najaar. Doordat de verpakking zelf al zo mooi is zou je de whiskey karaf als relatiegeschenk ook gewoon zonder inpakpapier kunnen geven. Je hebt zo ook al een uniek presentje voor het najaar.

Whiskey karaf online bestellen.

Als je op zoek bent naar een uniek whiskey karaf, dan kan je deze het beste online bestellen. De meeste karaffen zijn eigenlijk helemaal niet geschrikt voor whisky of zijn gemaakt van goedkoop glaswerk. In de Whiskey Glazen shop weet je zeker dat je slaagt voor een whiskey karaf van echt kristalglas. Ervaar het nu zelf en bestel voor 15.00 online en je ontvangt de karaf de volgende dag nog in huis!

http://www.whiskeyglazenshop.nl

Gerelateerde artikelen

Een mooie herinnering aan die 9 spannende maanden