• Welke soort vragen worden er gesteld op je scooter theorie examen

  2binsite

  Het scooter theorie examen is geen makkelijk examen, maarliefst 60 slaagt de eerste keer niet. Vaak wordt het examen onderschat en wordt er nauwelijks tot helemaal niet geleerd, toch is het een examen dat net zo belangrijk is als het theorie examen voor de auto. Bij het theorie examen voor de scooter worden er 50 vragen gesteld, hiervan moeten er 44 goed worden beantwoord om te slagen. Alle vragen moeten binnen 30 minuten beantwoord worden. Door de volgende vragen te oefenen is er een grote kans dat je je scooter theorie gaat halen.

  De soorten vragen

  Het examen bestaat uit veel verschillende soorten vragen, de vragen kunnen namelijk in zes vormen worden gesteld. Dit kunnen sleep vragen, invulvragen, enkele sleepvragen, ja of nee vragen, hotspot vragen of meerkeuzevragen zijn.

  Sleepvragen

  Bij sleepvragen is het de bedoeling dat er cijfers naar de juiste plaatsen worden gesleept, de plaatsen zijn verschillende plekken in een afbeelding. De cijfers die een plek moeten krijgen zijn 1, 2 en 3. Deze cijfers geven de volgorde aan van wie er voorrang krijgt en wie er daarna mag rijden.

  Invulvragen

  Bij invulvragen komt er automatisch een toetsenbord in beeld, via dit toetsenbord moet dan het antwoord worden ingevuld. Bij deze vraag moet je bijvoorbeeld aangeven hoe hard er ergens gereden mag worden.

  Enkele sleepvragen

  Bij deze vragen moet er een vinkje worden gesleept naar de juiste positie, hierbij kan worden gevraagd wie er voorrang krijgt.

  Ja of nee vragen

  De naam zegt het al, bij deze vragen moet er ja of nee worden ingevuld. Hierbij kan een vraag zijn of je je dimlicht aan moet zetten in een tunnel.

  Hotspot vragen

  Bij deze vragen moet de juiste afbeelding worden aangetikt, hierbij kan er bijvoorbeeld een vraag worden gesteld over motorlampjes. 

  Meerkeuzevragen

  Bij deze vragen moeten er meerdere antwoorden worden gegeven, een vraag kan zijn voor welke voertuigen je een rijbewijs nodig hebt.

  Categories: Bedrijven

  Comments are currently closed.