• Welke draagbare bluetooth speaker is geschikt voor mijn iPhone?

  Draagbare Bluetooth-luidsprekers zijn een van de beste manieren om overal naar je favoriete muziek, podcasts en andere audio te luisteren. Zolang je iPhone, iPad of Mac in de buurt is, kan je muziek hardop en trots klinken. Er zijn heel veel opties op de markt in verschillende prijspunten, waardoor u de mogelijkheid hebt om de juiste luidspreker voor u te vinden. Zo heb je de JBL Bluetooth speakers of de Bose bluetooth speakers op de markt, deze zijn erg populair.

  Veel kracht : Ultimate Ears Boom 3

  Favoriete personeel De Boom 3 meenemen naar je volgende poolfeest is absoluut geen probleem. Het heeft een hoge waterbestendige beoordeling, waardoor het 30 minuten in 3 voet water kan worden ondergedompeld. Het is ook beschermd tegen vuil en modder, maar u kunt de luidspreker met de hand wassen met warm zeepwater, voor het geval het vies wordt. Plus, als je echt wilt dat de Boom 3 zijn onomatopee naam waarmaakt, heb je de optie om een ​​andere (of maximaal 150 Boom-luidsprekers) in te stellen om een ​​stereopaar te maken en het dak echt te verhogen!

  Robuust en magnetisch : BoomBottle MM

  Scosche heeft een draagbare Bluetooth-luidspreker die vergelijkbaar is met de Boom. Het is waterdicht, het past in uw waterfleshouder en u kunt het doorverbinden met andere luidsprekers. Een groot verschil is echter dat de BottleBoom beter klinkt op luid volume dan de Boom. Het heeft ook een magnetische bovenkant, zodat je je telefoon eraan kunt vasthouden terwijl je met de duivel danst.

  Enorme batterijduur :Fugoo Tough

  Het opvallende van de Fugoo Tough is de batterijduur van 40 uur. Als je dit echt alleen onder de douche gebruikt, kun je waarschijnlijk wekenlang zonder lading gaan. Bovendien is de geluidskwaliteit erg goed. De Fugoo Tough heeft zes drivers die verspreid zijn over alle vier de kanten, waardoor je een helder en goed uitgebalanceerd 360-graden geluid krijgt.

   

   

  https://electronicagadgets.nl/bluetooth-speakers/

  Categories: Dienstverlening

  Comments are currently closed.