• Wat doet een afvalcontainer?

  2binsite

  Een afvalcontainer is meestal een plastic of metalen container die is ontworpen om afval in te bewaren en is meestal gemaakt van plastic of metaal. Enkele veel voorkomende namen voor een afvalcontainer zijn een plastic emmer, een vuilnisbak of een prullenbak. De meest gebruikte woorden in Brits Engels zijn bin, trash, prullenbak. 

  Het woord “trash”, dat afval betekent in de Verenigde Staten, komt van de oude Britse uitdrukking “truckie’s onzin”. Een andere veel voorkomende naam voor een afvalcontainer in het VK is “dumpster”, wat een afkorting is van het woord ‘afvalbak’. In sommige regio’s van de Verenigde Staten, zoals in Washington, D.C., staat een groot aantal gemeentelijke afvalcontainers en groenstortplaatsen bekend als “vrachtwagenstortplaats”. Enkele van de grootste stedelijke gebieden in de Verenigde Staten, waaronder New York, Chicago en Los Angeles, hebben een groot aantal van dergelijke stortplaatsen. De term “afvalcontainer” wordt over het algemeen geassocieerd met de grote, op beton gebaseerde op vrachtwagens gemonteerde containers die worden gebruikt om erfafval te vervoeren. 

  In Canada worden afvalcontainers vaak ‘vuilnisbakken’ of ‘scatterboxen’ genoemd. De term ‘junk container’ wordt gebruikt in de Verenigde Staten, maar niet in Canada. Enkele van de grootste recyclingbedrijven in Canada, zoals ecologie en Garbage Compactors, bieden recyclingdiensten en afvalbeheer aan residentiële, commerciële en openbare instellingen in heel Canada. Veel Canadezen vinden de term ‘afvalcontainer’ aanstootgevend, omdat het kan worden opgevat dat afval een probleem is dat alleen Canadese burgers treft, maar dit is niet waar. 

  Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een ​​afvalverwijderaar te gebruiken. Ze kunnen ervoor kiezen om hun eigen afval te verzamelen, ongewenste huishoudelijke schoonmaakproducten te verkopen, of ze kunnen een bedrijfsservice gebruiken om hun afval op te halen. In de meeste gevallen is het echter nodig om afval weg te gooien voordat de items kapot gaan en een gevaar voor de gezondheid worden. Dit is vaak het geval als het huisvuil niet regelmatig wordt opgehaald. Afvalcontainers zijn vereist op veel locaties, waaronder parken, schoolcampussen, restaurants, winkelcentra, ziekenhuizen, hotels, overheidsfaciliteiten en militaire bases. om afval en vuilnis te verzamelen voor verwijdering. 

  In de meeste steden heeft een persoon twee basisopties voor afvalverwijdering: het verzamelen van huishoudelijk afval of het in een gewone vuilnisbak gooien. Gooit u uw huisvuil weg, dan kunt u ervoor kiezen om zelf de beslissing te nemen op basis van de regels en voorschriften van uw gemeente. Als u ervoor kiest om zelf de beslissing te nemen, wilt u misschien een eenvoudige plastic afvalcontainer kopen die ongeveer drie kubieke voet huishoudelijk afval kan bevatten, of u kunt ervoor kiezen om een ​​grotere container te huren om een ​​breder scala aan afval te kunnen opslaan. . De regels van uw gemeente bepalen de maat van de container die u nodig heeft en de regels waar u het ingezamelde afval kunt deponeren. 

  Voor welke optie u ook kiest, u moet altijd de regels en voorschriften die betrekking hebben op uw verwijdering lezen en begrijpen voordat u uw huis of bedrijf verlaat. Voordat u begint met het weggooien van het afval dat u heeft opgehaald, moet u er een paar minuten over doen om ervoor te zorgen dat de door u gekochte container voldoet aan alle eisen van uw gemeente en dat deze geen risico vormt voor de volksgezondheid en veiligheid.

  https://www.afzetbak.nl/

  https://www.afzetbak.nl/

  Categories: Dienstverlening

  Tags:

  Comments are currently closed.