2Binsite Artikel Website
Image default
Vakantie

Waarom is een telefoonhoesje zo belangrijk op vakantie?

Telefoonhoesjes worden vaak bezien als een leuke aanvulling van je telefoon. Je kunt ze in sommige gevallen personaliseren, waardoor ze je persoonlijke stijl duidelijk weergeven. Toch zijn covers niet enkel populair vanwege hun esthetische functie. Ze spelen ook een belangrijke rol in het in tact houden van je telefoon.

Smartphones zijn duur

Stel je hebt zo’n felbegeerde iPhone 11 in huis gehaald. Je bent minstens € 809,- lichter, maar je kunt je geluk niet op. Mensen die voor de iPhone 11 Pro gaan, zullen minstens €1.159,- neer moeten tellen. Het zou toch doodzonde zijn als je nieuwe aanwinst uit je handen glipt om vervolgens met het scherm op de bakstenen terecht te komen.

Telefoons zijn breekbaar

Het is duidelijk, het laten vallen van de telefoon kan iedereen wel eens overkomen. Welke telefoon je ook hebt, je wilt het natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Dit geldt vooral voor degenen die een zeer dure smartphone op zak hebben. Hoe voorzichtig je ook bent, sommige smartphones zijn erg delicaat. Denk bijvoorbeeld nog eens aan die iPhone 11. Het scherm is compleet randloos en de achterkant is van glas, waardoor het toestel kras- en breek gevoelig is.

Het voordeel van covers

Covers of cases worden meestal gemaakt van siliconen, leer of kunststof. Als je voor een goede kwaliteit gaat, zal je een product in huis halen dat speciaal ontworpen is om je telefoon te beschermen tegen beschadigingen. De randen van een iPhone 12 hoesje van Casimoda zullen de klappen opvangen, zodat het scherm volledig ontzien wordt en dus schadevrij blijft. Tegenwoordig hoeft een telefoonhoesje niet eens zo dik te zijn, waardoor je smartphone nog makkelijk in je broekzak past en fijn in de hand ligt. Bovendien zijn veel hoesjes specifiek bestemd voor één model, waardoor ze goed aansluiten en alle aansluitingen en camera’s makkelijk te gebruiken blijven.

Gerelateerde artikelen

Bed & Breakfast in Amsterdam

3 redenen voor het kopen van een vakantiehuisje

5 EXPERT FAMILIE GLAMPING FOTOGRAFIE TIPS