2Binsite Artikel Website
Image default
Vakantie

Waar gaat de huwelijksreis naartoe?

Je hebt net een sprookjesachtige huwelijksdag achter de rug. Je zag er geweldig uit in je prachtige prinsessen trouwjurk en je man had een geweldig mooi pak aan. De gasten waren allemaal mooi aangekleed en het eten smaakte goed. Kortom, je huwelijksdag was een geweldige dag. Na deze dag is het nog niet voorbij, want er staat nog een vakantie op je te wachten. Je huwelijksreis heb je nog tegoed. Dat is het ultieme moment om je even af te sluiten van je omgeving en helemaal te genieten samen met je partner. Op welke plekken kan je dit nou het beste doen?

Warm land

Meestal zoeken we allemaal massaal de zon op als we op reis willen gaan. Een huwelijksreis maak je als het goed is maar een keer in je leven, dus daar wil je wel even goed uitpakken. Je kiest voor een bestemming waar je doorgaans niet snel naartoe zou gaan. Meestal spaar je jarenlang voor je huwelijksdag en dus ook voor je huwelijksreis. Het mag dus best iets meer geld kosten. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke vakantie naar de Malediven of naar de Dominicaanse Republiek. Je bent op deze bestemming verzekerd van mooi weer, witte stranden en van een prachtig blauwe zee. Het zijn de ideale omstandigheden om samen met je partner te genieten van jullie status als pasgetrouwd stel. 

Eigen land

Is je budget niet toereikend genoeg om urenlang in het vliegtuig te zitten? Ons eigen land kent ook veel mooie plekken waar je je lekker samen terug kan trekken. Er zijn door het hele land huisjes in het bos te vinden waar je geen last hebt van de buitenwereld. Vaak zijn deze huisjes van alle gemakken voorzien, zoals bijvoorbeeld een jacuzzi en een sauna. Op die manier kan je volledig ontspannen en hoef je je niet onder de mensen te begeven. Je hebt privacy en kan ultiem genieten van elkaar. Hier betaal je veel minder geld voor dan voor een verre reis. Uiteindelijk maakt het niet uit waar je zit, maar is het belangrijk welk gezelschap je om je heen hebt. Als het gezelschap goed is, maakt de bestemming niet uit. 

 

Gerelateerde artikelen

Campertips West-Amerika

Griekenland, een ideaal vakantieland

Waarom is een telefoonhoesje zo belangrijk op vakantie?