• Vrachtwagen inkoop

  2binsite

  Inkoop van vrachtwagens

  Autotradex is de erkende opkoper van vrachtwagens en tractoren. Wij hebben meerdere vrachtwagenbezitters geholpen met hun oude truck. Dit doen wij ook graag voor u. Een verkoop van uw oude voertuig kan binnen een dag geregeld worden. Ga naar onze website en neem contact met ons op via het verkoopformulier of via whatsapp. Vrachtwagen verkoop regelt uw via Autotradex.

  Waarom u kiest voor Autotradex

  Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Wij kopen graag uw vrachtenwagens of tractoren in. Wij hebben geen bezwaar wanneer uw voertuig schade heeft opgelopen of defect is. Wij bieden u altijd een markconforme prijs en bij ons heeft u de hoogste prijsgarantie. Binnen 24u heeft u bij ons een afspraak en binnen 1u kunt u van ons al een aanbod verwachten voor uw vrachtwagen of trekker.

  Eerlijke verkoop van voertuigen

  Heeft u besloten dat u uw tractor verkoopt? Want u gebruikt deze al een aantal jaren niet meer of hij staat in de weg. De trekker of vrachtwagen kan schade oplopen. Wilt u uw voertuig niet meer repareren? Dan is het een goede optie om contact op te nemen met Autotradex. Bij ons krijgt u meer geld voor uw voertuig, dan wanneer u deze inruilt. Ga naar onze website en neem eenvoudig contact met ons op.

  Professionele inkoper

  Wij zijn een erkende inkoper als het gaat om tractoren en vrachtwagens gaat. Wanneer u besluit uw voertuig te verkopen kunt u eenvoudig naar onze website gaan en het verkoop formulier invullen. Vul deze zo volledig mogelijk in. Ook het merk, bouwjaar en type. Geef aan wat voor vraagprijs uw zou willen ontvangen. Dan gaan wij met u om tafel en kijken we of het een eerlijke prijs is.

  Categories: Bedrijven

  Tags: ,

  Comments are currently closed.