• Voordelen van een bluetooth ps4 headset

  2binsite

  Een bluetooth ps4 headset, ook wel een wireless gaming headset genoemd, is een koptelefoon zonder draad eraan. De meeste mensen gaan voor een normale koptelefoon omdat ze goedkoper zijn en sneller worden aangeboden. Maar is dat wel de slimste keuze? Een bluetooth headset is misschien dan wel iets duurder, maar het is het waard. Ten eerste, je kunt je vrij bewegen zonder last te hebben van het snoer. Je bedrade gaming headset komt gemakkelijk in de knoop en dat is vaak heel irritant. Ook heb je nog wel eens last van de draad die kapot gaat. Dat is ook een heel groot nadeel. 

  Ook als je aan het gamen bent en je wilt even weglopen, maar je vergeet dat je een headset op hebt, dan trek je de ps4 controller weer van je bureau af. Met een bluetooth gaming headset heb je daar nooit last van. De accu van een bluetooth headset gaan ook lang genoeg mee om even lekker te gamen. Ben je klaar met gamen of ga je naar bed, laad je headset op en de volgende dag kun je gewoon weer de hele dag gamen zonder te stressen dat je headset leeg gaat. 

  Een advies voor een beste ps4 headset. Misschien wel de beste is de Sony Playstation Wireless headset. Deze is natuurlijk van het merk Sony zelf, waardoor het al wel duidelijk is dat het geen slechte headset kan zijn. Deze 100 euro headset kun je in het zwart en wit bestellen. Ook heeft de headset een goede microfoon voor als je multiplayer games speelt. Het bereik van deze headset is 10 meter, prima dus. Ook zit er een handige mute functie op, voor als er plotseling iemand je kamer binnen loopt. Of als je even je frustratie kwijt wilt natuurlijk. Heel veel goedkoper is een draadloze gaming headset niet. Het minimale budget is 75 euro, dus je moet er wel wat voor over hebben. Je kunt natuurlijk altijd advies zoeken op Google en Youtube. Ik zou wel een headset bestellen op een Nederlandse website, zodat je hem kan terugsturen als hij je niet bevalt. 

  Speel je nu met oordopjes aangesloten op je controller? Koop een bluetooth headset. Het geluid van oordopjes is veel minder goed dan van headsets. Een gaming headset zit ook veel meer comfortabel dan oortjes. Oortjes zijn wel goedkoper, maar speel je shooter/adventure games, dan is het belangrijk dat je goed geluid hebt. 

  Heb je meerdere consoles in huis, let wel op met het kopen van een bluetooth headset. Want als je 2 verschillende consoles aan hebt staan binnen het bereik van de headset, dan kan je headset verbonden zijn met de verkeerde console. Weet je niet welke headset dan goed is? Vraag advies op de website of mail ze.

  Categories: Muziek

  Tags: ,

  Comments are currently closed.