• Verstandig geld lenen, ook als zzp’er

  2binsite

  Als je een huis gaat kopen, kom je er in de meeste gevallen niet onder uit om geld te lenen. Het is tenminste slechts voor weinig mensen weggelegd om een aangekochte woning in één keer af te betalen. Hetzelfde geldt voor een grote verbouwing die je wil financieren. Een verbouwingslening maakt gelukkig meer mogelijk dan je denkt. Goedlenen.nl kan daarin een uitstekende partij zijn.

  Zelfstandige en geld lenen voor een verbouwing?

  Als zelfstandige heb je een mooi besluit genomen: voor jezelf werken geeft meer vrijheid en voldoening dan werken in loondienst. Maar je bent soms wel wat in het nadeel als je een hypotheek wil voor je nieuwe huis of een verbouwingslening aanvraagt voor die flinke aanbouw. Geloof de mensen echter niet die zeggen dat geld lenen als zzp’er onmogelijk is. Er zijn wat extra regels en eisen, en dat is ook begrijpelijk. De bank heeft iets minder zekerheid omdat je als zelfstandige geen maandelijkse loonbetaling krijgt. Maar geloof ons: voor geld lenen als zzp’er zijn bijna altijd mogelijkheden. Zeker als je al langer als zelfstandige werkt en goede financiële resultaten kunt overleggen komt een verbouwingshypotheek ook voor jou dichtbij.

  Een helpende financiële hand

  Je kan onmogelijk alles zelf alles weten over leningen en hypotheken voor verbouwingen. Wil je dus als zzp’er nu eindelijk eens je huis flink onderhanden nemen of die praktijkruimte aan je woning bouwen? Dan wil je bijgepraat worden en ontdekken welke verbouwingshypotheek voor jou geschikt en mogelijk is. Op goedlenen.nl vind je enorm veel helpende info. Ook voor geld lenen als zzp’er kom je met alle financiële info die je er vindt goed beslagen ten ijs. Teken die praktijk maar alvast uit en vraag gerust een offerte voor die dubbele garage: met goedlenen.nl komt die langgekoesterde wens snel dichterbij.

  https://www.goedlenen.nl/

  Categories: Bedrijven

  Comments are currently closed.