• Veilig online inzetten doe je zo

  Veilig online inzetten doe je zo

  In Nederland is online inzetten verboden en daar zijn goede redenen voor. Als je dit online wilt doen, dan loop je allerlei risico’s. Je laat daar je persoonlijke gegevens achter, plaats je geld in een wallet en zet je dit in op een digitaal spel. Het is dan ook niet vreemd dat de overheid in Nederland gezegd heeft dat online inzetten verboden is totdat de Wet op de Kansspelen hierop is aangepast. Tot die tijd speel je veilig als je het onderstaande advies volgt.

   

  Online inzetten op sportwedstrijden

  In Nederland is er één officiële aanbieder van sportweddenschappen en dat is TOTO. Via hen kun je dus veilig spelen op allerlei sporten, zoals voetbal, tennis, darts en basketbal. TOTO hanteert wel belangrijke regels die je bij andere online bookmakers niet aantreft. Live spelen is niet mogelijk en alle weddenschappen worden voordat de wedstrijd begint aangenomen. Het is ook niet toegestaan om te wedden op individuele acties van sporters. Deze regels zijn bedoeld om de speler te beschermen en om er zorg voor te dragen dat sporters niet gaan frauderen. Online spelen via de TOTO is dus op verscheidene manieren bijzonder veilig te noemen.

   

  Online spelen in speeluizen

  Wil je liever inzetten in een online speelhuis, dan heb je in Nederland een groter probleem. Dit is namelijk nog steeds illegaal. Het Holland Casin o is het enige fysieke speelhuis in Nederland dat alle spellen mag aanbieden, maar zelfs zij hebben nog geen online speelhuis geopend. Wil je online bij een speelhuis inzetten, dan moet je dus een buitenlandse website uitkiezen. De beste optie die je dan hebt is om je strakke pak aan te trekken, je vrienden en familie bij elkaar te verzamelen en een avondje uit in een echt speelhuis te organiseren.

   

  Categories: Financieel

  Comments are currently closed.