• Trending jeans jackets voor heren

  Het jeans jack ook wel denim jack genoemd is een klassieker uit het modebeeld. De oorsprong van het jeans jack bevind zich dan ook uit de werkkleding. Maar ook uit het oude westen, wel bekend uit de oude western films. Het denim jack wat al vele decennia oud is en zich kenmerkt door het onverwoestbare materiaal en karakter. En uitermate goed te combineren is met andere kledingstukken.

   

  Jeans jack voor heren

  Het jeans jack is eigenlijk een uniseks kledingstuk te noemen het is namelijk te verkrijgen voor heren en dames. De modellen voor de dames zijn vaak iets korter en wat fitter toegesneden. Het Jeans jack is nu helemaal terug in het modebeeld en is veelal te verkrijgen in de kleuren zwart of blauw. Goed nieuws voor de mannen met een grotere kledingmaat want de jeans jackets zijn tegenwoordig ook te verkrijgen in de grote maten heren.

  Combineren met een jeans jack

  Het jeans jacket is een ideaal kledingstuk om mee te combineren. Zo kun je het vanzelfsprekend combineren met een fraaie jeans. Kies wel voor een jeans die iets anders is van kleur zodat het een beetje bij elkaar afsteekt. Ook kun je er goed een leuk overhemd onder dragen in bijvoorbeeld een witte of zwarte kleur. Ben je niet zo’n overhemden man dan zou je kunnen combineren met een trendy shirt. Een effen basis shirt kan zelfs of een fraai shirt met een trendy print. Ook voor de grotere mannen is er tegenwoordig voldoende keuze in grote maten t-shirts. Voor de finishing touch kun je jouw outfit afstylen met een leuke sneaker en krul de pijp van de jeans een slag om. Draag dan wel sneaker sokken hierbij zodat de sokken niet helemaal zichtbaar zijn. Zoals je merkt mag het jeans jack absoluut niet ontbreken in jouw kledingkast dit jaar.

  http://bigmensfashion.nl

  Categories: Mode en Kleding

  Tags: , , ,

  Comments are currently closed.