2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Totale beleving

Als het gaat om de sfeer van uw hotel, restaurant of café,  dan wilt u medewerkers en bezoekers een totale beleving geven. Een gezellig terras, een  sfeervolle ruimte en  een sanitair met alle voorzieningen tot in de puntjes verzorgd. Bent u op zoek  naar mooie tafelaankleding, sfeervolle kaarsen, stijlvol bestek, servies of keukenbenodigdheden?  Facility Trade Group bied u een breed assortiment aan non-food horeca producten.

 

Assortiment non-food horeca producten

Het is belangrijk dat de totale beleving in de professionele horeca in orde is. Facility Trade Group heeft een uitgebreid assortiment non-food horeca producten. Ben u nieuwsgierig geworden naar de producten die Facility Trade Group u kan bieden? Een greep uit de non-food horeca producten zijn:

 

  • Kaarsen en lampen 

  • Tafelaankleding

  • Bestek, Glas en servies

  • Keukenapparatuur

  • Keukenbenodigdheden

  • Bar benodigdheden

  • Persoonlijke beschermingsmiddelen

 

Totaalpakket

Facility Trade Group heeft naast de non-food horeca producten de mogelijkheid om u een totaalpakket aan te bieden. Naast non-food horeca producten kunt u er ook terecht voor: reinigingssystemen, reinigingsmaterialen en hygiënische voorzieningen. Er wordt u een volledige oplossing aangeboden met merkonafhankelijke producten en vernieuwende concepten die waarde toevoegen aan uw (facilitaire) beleving. Facility Trade Group bied u advies op maat.

 

Verbod single used plastic

Per juli 2021 komt er een landelijk verbod op plastic wegwerpproducten, zoals: borden, roerstaafjes, bestek, rietjes, etc. Met dit verbod krijgen veel horeca- en facility professionals te maken. Facility Trade Group kan helpen met alternatieve oplossingen voor duurzame non-food wegwerpartikelen. 

 

Voor aanvullende informatie over non-food producten kunt u altijd terecht op de website van 

Facility Trade Group 

 

https://facilitytradegroup.nl/

Gerelateerde artikelen

Een persoonlijk cadeau

Opkomende trends in zakelijke communicatie met Acer Laptops

Elektronische Sigaret Kopen