2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Total Body Salon helpt uw slappe huid te verstevigen bij buik, benen of bovenarmen

Plaatselijk of over uw hele lichaam slappe huid verstevigen

Wilt u de slappe huid bij uw buik, armen of benen te lijf gaan? Total Body Salon uit Pijnacker heeft diverse behandelingen met innovatieve apparatuur om een slappe huid te verstevigen. Deze beautysalon is gespecialiseerd in bodysculpting en pressotherapie. Met de pijnloze en veilige methodes wordt vet weggehaald, zonder dat een operatie nodig is. Met behulp van het Total Body Shape apparaat, warmte en massagetechnieken worden vetcellen afgebroken en verbetert de vitaliteit van uw huid.

Verstevigende behandeling voor de slappe huid

Trainen in de sportschool, liposuctie, voedingsvoorschriften, een operatie. Dit heeft u allemaal niet nodig als u bij Total Body Salon uw losse huid laat verstevigen, zodat deze er strakker uitziet. De medewerkers van deze salon kunnen uw slappe huid verstevigen met bodysculpting. Deze methode bestaat uit een cavitatiebehandeling met geluidsgolven en het afbreken van vetcellen via de veilige stralingen van een lipo-diode laser. Door lymfedrainage worden vervolgens vetzuren, afvalstoffen en vocht weggevoerd. Kiest u voor pressotherapie, dan breken door warmte en massage de vetcellen eveneens versneld af. Ook deze behandeling is veilig en effectief.

Total Body Salon: slanker worden en uw slappe huid aanpakken

Total Body Salon kan de behandelingen tegen een slappe huid en cellulitis op het hele lichaam toepassen. Ook bij moeilijke gebieden, zoals de buik, ziet u een duidelijk resultaat. U kunt bij deze salon in Pijnacker terecht voor bodysculpting, voor pressotherapie, maar ook voor een combinatie van deze technieken. Met de behandelingen kunt u niet alleen uw slappe huid steviger maken, maar ook gezond en plaatselijk afvallen. Het resultaat is dat u letterlijk en figuurlijk beter in uw vel zit.

De behandelingen die Total Body Salon aanbiedt zijn mogelijk gemaakt door dermatologen en huidtherapeuten. De beide therapieën voor het verstevigen van de slappe huid zijn bovendien goedgekeurd door diverse specialisten. Ga voor een prettige en ontspannende behandeling met een verrassend resultaat!

https://totalbodysalon.nl/

Gerelateerde artikelen

Maak gebruik van de meest professionele voedselverpakkers

Nieuwe badkamer in huis

De meerwaarde van gebruikt kantoormeubilair