• Top schoonmaak tips

  2binsite

  Je huis schoonmaken schijnt altijd een nooit eindigende klus te zijn. Zodra je weer klaar bent met schoonmaken schijnt het direct weer vies te worden. Als jij wat pro tips nodig hebt over hoe je zo efficiënt mogelijk kunt schoonmaken en geheime hacks die je het leven makkelijker maken tijdens het schoonmaken dan is deze blog iets voor jou.

  Magnetron schoonmaken

  Je magnetron schoonmaken is wellicht een van de meest hardnekkige taken. Je moet schrobben in de kleinste hoeken en meestal zie je niet eens goed waar je aan het schoonmaken bent. Neem een kom met water en plaats hem in je magnetron. Laat je magnetron nu 5 minuten aan staan en daarna kun je makkelijk met een doekje alles afvegen.

  Blender

  Een blender schoonmaken is altijd vrij gevaarlijk. Je hebt de kleine mesjes onderaan en het is in het algemeen erg moeilijk om in alle hoekjes te komen. Maar wist je dat je je blender al het harde werk kunt laten verrichten? Neem wat warm water zeep en bakpoeder en meng ze samen en laat je blender enkele seconden aan staan met het mengsel. Hierna kun je hem even afwassen en als het goed is, is al het hardnekkig vuil weg.

  Glazenwasser

  Je glazenwassen is wellicht een van de minst leuke taken tijdens het schoonmaken. Vaak zien ze er viezer uit dan van tevoren. Als je geen glazenwasser uit Helmond wilt inhuren dan hebben wij een tip voor jou. Gebruik kranten, het klinkt wellicht gek maar door met je reguliere schoonmaakspray op de ramen te spuiten en het dan af te wassen met kranten zorg je dat je ramen schoon en vlekvrij worden.

  TV

  Je tv trekt veel stof aan en zal over de jaren steeds viezer worden. Maak niet de fout door een natte reiniger te gebruiken en zo alleen al het stof op je tv te verspreiden. Gebruik een droog microfiber doek en veeg het stof zo van je tv af.

  https://schoonmaakbedrijfvaniersel.nl/glazenwasser-helmond/

  Categories: Huishoudelijk

  Comments are currently closed.