• Top 4 mannen schoenen in 2019

  2binsite

  Op zoek naar de meest trendy zomerschoenen 2019? Zoek niet verder en lees dit artikel aandachtig door. Het mooie weer komt er weer aan, dus is het tijd voor de top 5 mannen schoenen van deze zomer. In 2019 zie je de volgende trends:

  •Dress Chelsea Boots

  •All White Sneakers

  •Skip-ons schoenen

  •Skate schoenen

  Chelsea boot

  De laars deed zijn intrede al in 2018, maar is in 2019 nog steeds populair. De Chelsea schoen kan je overal naar aan doen. Zo kan je hem gebruiken voor formele gelegenheden en informele gelegenheden. Ze zien er prachtig uit op een spijkerbroek of een pak. De Chelsea boots zitten heel comfortabel en zijn heel handig omdat je er zo in kan stappen.

  All white sneakers

  In de zomer zul je veel witte gympen voorbij zien komen. Vorig jaren zag je ze ook veel voorbij komen en dit jaar wordt de stijl opnieuw in stand gehouden. Witte sneakers zien er trendy uit, zitten lekker en je valt er mee op. De perfecte sneaker voor de man

  Slip-in shoes

  De eenvoudig uitziende slip-in schoenen zijn dit jaar razend populair. Ze zijn comfortabel, luchtig en gemakkelijk. Voor deze zomer kan je ze haast niet overslaan. Veel merken hebben de trend opgemerkt en komen allemaal met een slip-in schoen. Daardoor is het aanbod heel groot. Je zou is moeten kijken op Floris van Bommel schoenen

  Skate schoenen

  Bij skate schoenen zal je vast aan de grote, lompe schoenen denken die we vooral in de jaren 2000 zagen. Tegenwoordig zien we vooral de low-top skate schoenen die hip zijn.

  Om ideeën op te doen en schoenen te kopen kan je is kijken van Van Bommel schoenen

   

  Categories: Aanbiedingen

  Comments are currently closed.