2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Stickers hier, stickers daar, stickers overal!

Hoewel op maat gemaakte stickers erg leuk zijn om te maken en op te plakken, werken ze alleen goed als er veel aandacht is besteed aan het ontwerp. Om dit voor elkaar te krijgen, heeft u een drukservice van hoge kwaliteit nodig, zoals de onze. Om in het oog springende gepersonaliseerde stickers te ontwerpen, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden, zoals deze:

 Kleur – Er is een goede reden waarom u over het algemeen geen bumperstickers met gevarieerde pastelkleuren door de hele stad ziet gaan. Immers, lichtere kleuren zijn niet zo gemakkelijk te detecteren van een afstand, vooral als er niet genoeg felle kleuren zijn om het te laten opvallen. Daarom moet je er goed op letten dat je heldere en felle kleuren kiest die ook echt de aandacht trekken als je ze eenmaal ziet. Vaak gebruikte kleurencombinaties zijn zwart en wit of zwart en rood.

Woorden – Precisie is de naam van het spel als het gaat om uw bewoording. Vaak is minder meer. Te veel woorden op uw sticker betekent dat uw lettertype kleiner moet zijn, wat het moeilijker maakt om te lezen. Het is in uw beste belang om te proberen en samen te vatten wat u moet zeggen in zo weinig mogelijk woorden.

Afbeeldingen – Over het algemeen hebben op maat gemaakte stickers een aantal opvallende kleuren in combinatie met een paar woorden. Het gebruik van afbeeldingen wordt vaak aangeraden wanneer u een korte slogan heeft met veel lege ruimte eromheen. Zolang je er maar voor zorgt dat je met iets interessants en aantrekkelijks komt zonder dat het afleidt van de boodschap die je wilt overbrengen. 

Naar onze mening is het ergste wat je kunt doen te druk of te vol met stickers op maat. Houd het liever bij opvallende kleuren, een slanke slogan, adequate bewoordingen en spannende afbeeldingen.

Kleurrijke stickers echt opvallen en trekken veel een oogje op uw bericht of slogan zoals weerspiegeld op uw sticker op maat, of het werd geplaatst op het lichaam van auto’s, etalages, bushaltes, iPods, tassen of ergens anders. 

Hoe zit dat met naamstickers?

Naamstickers zijn bij Maatstickers.nl erg eenvoudig te bestellen. Het enige wat u hoeft te doen is gebruik te maken van onze super eenvoudige vooropgezette producten die u zullen helpen bij het selecteren van de juiste grootte, afbeelding, achtergrond en kleur voor uw gekozen ontwerp. Dit zal ervoor zorgen dat u met verbazingwekkende, maar aantrekkelijke stickers op maat komt die de wereld om u heen in vuur en vlam zullen zetten.

Gerelateerde artikelen

3 Tips die je moet weten als je een huis gaat kopen

Bootje huren in de Biesbosch

Deze producten zijn geweldig voor je huid

Makelaar Capelle Aan den ijssel StapperVastgoed.nl

Relatietherapie Eindhoven door Vilola Veda

Uitvaart Den Bosch verzorgd door SEOH