• Smoothiebar huren voor bedrijven

  Een heel tof concept voor bij bedrijven; een mobiele smoothiebar huren

  Shakes on Wheels biedt je de mogelijkheid om je werknemers te verassen met heerlijke verse smoothies op werk.

  Het aanbieden van verse smoothies aan je medewerkers biedt tal van voordelen:

  • Een smoothiebar huren geeft jouw bedrijf een gezonde boost!
  • Je trek de aandacht van je werknemers met verse smoothies voor jouw bedrijf of evenement. 
  • Smoothies zijn gezond! En gezonde medewerkers zijn productieve medewerkers. Verse smoothies vanuit een mobiele smoothiebar is dé manier om je medewerkers een gezonde boost te geven.
  • Gastvrije bartenders achter de smoothiebar zorgen dat alles soepel verloopt en dat jouw medewerkers kunnen genieten van een verse smoothie én een gezellige sfeer.
  • Waardering! Staat er een smoothiebar op het kantoor? Dit zal als een lopend vuurtje door het bedrijf gaan en je medewerkers zullen het zeker waarderen!

  En Shakes on Wheels is de partij om dit te verzorgen. Zij zijn gestart in 2014 en sindsdien is hun bedrijf hard gegroeit. Van 1 smoothiebar naar 8 smoothiebarren, een smoothiefiets en een smoothiefoodtruck. En van 2 medewerkers naar een team van 10 vaste smoothieshakers.

  In de loop der jaren hebben ze een groot klantenbestand opgebouwd van bekende en minder bekende bedrijven. Ook op veel evenementlocaties zijn ze een graag geziene cateraar. Ervaring genoeg dus en daarom ook altijd interessant om ze mee te laten denken. Zo kunnen ze de invulling van het 4uur ‘smoothie momentje’ net dat beetje extra geven.

  Als enige smoothiecateraar van Nederland zijn zij er echt op gericht om binnen bij bedrijven smoothies te maken. Ze weten hoe het er aan toe gaat op de werkvloer en spelen daar perfect op in. Zo hebben ze meer dan genoeg smoothiebars beschikbaar, en ook altijd eentje die bij jou past. Heb je een kleine lift waar de bar in moet? Geen probleem! Of een stijle trap: regelen ze!

  Dus wil je je medewerker een keer goed in het zonnetje zetten, laat dan eens een smoothiebar naar het werk komen!

  https://shakesonwheels.nl/

  Categories: Bedrijven

  Tags: , ,

  Comments are currently closed.