• Schilder inhuren? Vergelijk zorgvuldig de opties

  Iedereen met een eigen huis, weet dat er met enige regelmaat schilderwerk uitgevoerd moet worden. Zo eens in de vijf jaar is het raadzaam om uw buiten schilderwerk te voorzien van een nieuwe verflaag. Misschien wilt u de binnenkant van uw woning weer een frisse uitstraling geven of is het tijd voor een complete make-over binnenshuis? De een klaart de klus zonder problemen zelf, de ander heeft een kenniskring met veel vrije tijd. Maar veel mensen zullen voor een professionele vakman kiezen en besteden het liever uit. Behoort u tot deze laatste categorie, dan is het raadzaam om verder te lezen.

  De kunst van het offertelezen

  Als u kiest voor een vakman die de werkzaamheden voor u gaat uitvoeren, dan vraagt u natuurlijk offertes aan bij verschillende bedrijven. U zult dan merken dat de prijsverschillen groot kunnen zijn. Uiteraard wilt u binnen uw budget blijven en u zult als eerste naar de totaalprijs kijken. U bent een dief van uw eigen portemonnee, als u niet voor een scherpe prijs kiest. Helaas betekent de laagste prijs niet automatisch dat de werkzaamheden en kwaliteit hetzelfde zijn. Lees daarom de offertes goed door en vergelijk de werkzaamheden. Ook is het raadzaam om te weten welke gegarandeerde garantieperiode gehanteerd wordt. U weet dan zeker dat uw schilderwerk de komende jaren strak in de lak zit en blijft.

  De grote verschillen in de offerte

  Vergeet vooral niet naar een globale inschatting van de manuren te vragen. Behalve de materiaalkosten, zit het prijsverschil vaak in de geschatte uren van de totale werkzaamheden. Zijn de herstelwerkzaamheden ook opgenomen in de offerte? Krijgt u alleen een omschrijving met schilderwerk buitenkant woonhuis en een prijs, dan is het verstandig om te vragen waar de werkzaamheden uit bestaan. Terwijl het ene bedrijf, de geschuurde kozijnen slechts een keer aflakt, schuurt bedrijf twee eerst de kozijn en herstelt het houtwerk. Daarna zet hij alles in de grondverf en lakt daarna tweemaal af. Alles u nu de offertes vergelijkt weet u waar het verschil in zit. Kiest u in bovenstaand voorbeeld voor de laagste prijs, dan mag u ook verwachten, dat u eerder dan gewenst offertes op moet vragen, aangezien uw schilderwerk onderhoud nodig heeft. Zo ziet u, u kunt lezend geld en tijd besparen.

  Duidelijke keuze

  Als u een duidelijk overzicht heeft van alle werkzaamheden die opgenomen zijn in de offerte, kunt u de juiste keuze maken. U heeft de offerte goed gelezen en kiest nu voor de scherpste prijs en kwaliteit die aan uw verwachtingen voldoet. Wilt u een offerte voor schilderwerk opvragen? Bezoek dan gauw deze pagina van Onderhoudsbedrijf Molenaar in Apeldoorn. Binnen 24 uur krijgt u een duidelijke- en scherpe offerte.

  https://www.molenaaronderhoud.nl/

  Categories: Dienstverlening

  Comments are currently closed.