• Roze krijtverf geeft een stoere uitstraling!

  2binsite

  Kan dat? Dat roze een stoere uitstraling geeft aan je interieur? Ja het is inderdaad mogelijk! Krijtverf is van zichzelf authentiek en heeft een matte uitstraling. Een matte uitstraling maakt dat de krijtverf een stoere uitstraling geeft. Waar je het ook gebruikt. In de slaapkamer, woonkamer, hal of bijvoorbeeld eetkamer.

   

  Kleuren roze krijtverf

  Er is keuze uit meerdere kleuren roze krijtverf. Je hebt zachtroze, maar ook oudroze! En wat dacht je van heel lichtroze of juist babyroze.

   

  Krijtverf aanbrengen

  Je kunt de krijtverf aanbrengen op bijvoorbeeld een muur, een kast, maar ook een trap of een deur / kozijn is mogelijk! Als je meubels verft met krijtverf, en deze moeten beschermd worden tegen water en krassen, dan raden we aan varnish te gebruiken als toplaag.

   

  Oudroze krijtverf

  Een hele stoere roze kleur, welke je ook veel op de vtwonenbeurs van dit jaar hebt kunnen zien, is oudroze krijtverf. Een kleur die daar goed bij past is Vintage Powder.

   

  Zachtroze krijtverf

  Een andere tint roze, is zachtroze krijtverf. Een lieve stoere kleur roze, maar ook een kleur roze die niet te aanwezig is in je interieur. Het is tevens een kleur die je ook heel goed kunt gebruiken voor de slaapkamer bijvoorbeeld! De kleur Dusty Rose is een mooie zachtroze kleur, maar ook Antique Roze.

   

  Stoere kleuren krijtverf

  Ben je ook benieuwd naar de andere kleuren krijtverf? Ga dan naar My Industrial Interior om alle kleuren krijtverf te bekijken.

  https://myindustrialinterior.nl

  Categories: Bedrijven

  Comments are currently closed.