• Rij met een schone vrachtwagen de wasstraat van Truckwash1 uit

  2binsite

  Een vrachtwagen verslindt elke dag heel wat kilometers en bezoekt plaatsen ver en dichtbij. Echter wordt uw voertuig van al dat rijden vuil door stof en andere zaken. Een vuile vrachtwagen is niet zo prettig voor u als bestuurder en geeft bovendien een slecht imago aan uw bedrijf. Gelukkig lost u dit op een eenvoudige manier op: ga met uw vrachtwagen naar een gespecialiseerde wasstraat als Truckwash1. Dit bedrijf heeft een wasstraat speciaal voor vrachtwagens voor een perfecte wasbeurt. Zo komt uw vrachtwagen aan het einde van de wasstraat weer stralend schoon naar buiten en is deze weer helemaal klaar voor de volgende rit.

  Professionele producten voor een perfect resultaat

  Bij Truckwash1 bent u verzekerd van een perfecte wasbeurt van uw voertuig. Deze wasstraat weet als geen ander wat uw vrachtwagen nodig heeft. Zo wordt uw voertuig met de hand voorbewerkt en gewassen. Het gespecialiseerde bedrijf gebruikt hiervoor enkel de beste professionele reinigingsmiddelen. Zo geniet u van een prachtig en streeploos resultaat. Na de wasbeurt ontvangt uw vrachtwagen in deze wasstraat bovendien een extra beschermende waslaag. Zo is uw voertuig nog beter beschermd tegen vuil.

  Plan nu uw bezoek aan de wasstraat

  Is uw vrachtwagen vuil en wilt u er zo snel mogelijk mee naar de wasstraat? Geen probleem! Truckwash1 heeft vestigingen in Rilland en Roosendaal. Via de website van het bedrijf plant u eenvoudig uw route naar de dichtstbijzijnde vestiging. Zo is uw vrachtwagen in een mum van tijd weer helemaal schoon en klaar voor een rit naar de volgende bestemming. Wist u bovendien dat u in deze wasstraat ook terecht kunt met uw bedrijfswagen, trailer, camper of caravan? Zo gaat u te allen tijde met een schoon voertuig de weg op.

  Categories: Auto’s en Motoren

  Tags: ,

  Comments are currently closed.