• Reparatie, onderhoud en keuringswerkzaamheden

  2binsite

  De autogarage in Nunspeet

  Merkt u dat uw auto behoefte heeft aan reparatie, onderhoud en keuringswerkzaamheden, dan doet het u goed om en bezoek te brengen aan de autogarage in Nunspeet. Bij Nissan van de Bunte zijn enkel goed opgeleide monteurs in dienst die snel en effectief de oorzaak van de problemen aan uw auto op kunnen sporen. Zo weet u zeker dat uw auto snel gerepareerd kan worden en dat u nooit te veel betaalt.

  De autogarage in Nunspeet werkt met originele Nissan onderdelen

  Zoals de naam het al zegt, is Nissan van de Bunte gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van Nissan autos. Daarom wordt er in de autogarage in Nunspeet alleen maar met originele Nissan onderdelen gewerkt en kan een hoge kwaliteit gewaarborgd blijven. Indien gewenst kan er ook vervangend vervoer voor u geregeld worden.

  Breng van maandag tot en met zaterdag een bezoek aan de autogarage in Nunspeet

  Komt u graag op een doordeweekse dag langs in de autogarage in Nunspeet of liever in het weekend? De autogarage is zes dagen per week voor u geopend. U bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom tussen 08:00 uur en 18:00 uur en de werkplaats is op zaterdag geopend tussen 09:00 uur en 14:00 uur. Om er zeker van te zijn dat er ook voor u een plek vrij is, kunt u het beste online een reservering maken op de website van Nissan van de Bunte.

  Categories: Auto’s en Motoren

  Comments are currently closed.