• PS24: hét technisch uitzendbureau voor buitenlandse werknemers

  2binsite

  PS24: hét technisch uitzendbureau voor buitenlandse werknemers

  Bent u op zoek naar tijdelijke of permanente uitzendkrachten in de technische sector of in de bouw? Dan bent u bij PS24 (Personnel Services 24) aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring als technisch uitzendbureau voor buitenlandse werknemers. Doordat wij ervoor kiezen om over de grens te kijken in de zoektocht naar personeel, kunnen wij altijd en overal uitzendkrachten leveren. Graag kijken we samen met u waar uw bedrijf behoefte aan heeft, en op welke manieren we aan die behoefte kunnen voldoen. Bent u geïnteresseerd? Hier kunt u meer lezen over onze aanpak en over de voordelen van het samenwerk met PS24.

  Het nut van uitzendkrachten uit het buitenland

  Het kiezen voor werken met uitzendkrachten kan verschillende redenen hebben. De flexibiliteit waarmee u werknemers voor korte of lange termijn kan inzetten, is bijvoorbeeld een groot voordeel. Vast personeel dat met verlof is, ziek is of op vakantie gaat, kan makkelijk tijdelijk vervangen worden zonder dat daar voor u verdere verplichtingen aan zitten. Ook is het tijdelijk in dienst nemen van een arbeidskracht met een uitzendcontract een goede manier om een werknemer te leren kennen en te laten proefdraaien, voordat u hem of haar in vaste dienst neemt.

  Het grote voordeel van werken met uitzendkrachten uit het buitenland, is dat er niet altijd genoeg werknemers te vinden zijn in eigen land. PS24 richt zich niet voor niets op de technische sector en de bouwsector: daarin zijn al sinds de crisis grote tekorten aan personeel. Als bedrijf is het belangrijk dat u er toch voor zorgt, dat u alle opdrachten aan kunt nemen en altijd werk van goede kwaliteit af kan blijven leveren. Als uitzendbureau voor buitenlandse werknemers bieden wij voor die nijpende situatie een oplossing op maat. Door gebruik te maken van een wijd internationaal netwerk, kunnen wij altijd over voldoende technisch personeel beschikken. Als bedrijf kunt u hiervan profiteren, door onze werknemers in te zetten waar en wanneer u dat nodig heeft. Zo kunt u concurrerend blijven in de sector.

  De voordelen van PS24

  PS24 is een uitzendbureau dat is gespecialiseerd in de technische sector en de bouw. Precies de sectoren in de Nederlandse economie waar op dit moment een groot tekort aan werkkrachten is. Samenwerken met PS24 heeft dan ook als duidelijk voordeel, dat wij over voldoende vakkundig technisch personeel beschikken – ook in tijden van schaarste. Dankzij ons wijdvertakte internationale netwerk kunt u altijd bij ons aankloppen met de vraag voor personeel. Maar dat is lang niet het enige voordeel van ons uitzendbureau! Wat hebben wij u allemaal te bieden?

  Aandachtige begeleiding van het proces

  Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis en de ervaring om het proces van uitzenden zo goed mogelijk te begeleiden. Met het in dienst nemen van buitenlandse medewerkers komt daar soms een beetje extra bij kijken, op het gebied van assimilatie en communicatie bijvoorbeeld. U heeft bij ons één (Nederlandse) contactpersoon, die het proces intensief begeleidt en de samenwerking nauwkeurig blijft peilen. Mocht u om hulp verlegen zitten, of zijn er vragen of klachten, dan weet u dus precies bij wie u terecht kunt. Hoewel al het personeel dat wij uitzenden goed Engels spreekt, spreken wij ook hun moedertaal. Als er problemen zijn met de communicatie, staan wij altijd klaar om bij te springen.

  Strenge werving en selectie

  Het inhuren van personeel uit het buitenland heeft als nadeel dat er veel afstand is tussen werknemer en werkgever. U wilt natuurlijk zeker weten welk vlees u in de kuip heeft. PS24 lost dit onder andere op door een streng wervings- en selectieproces te handhaven. Zo zorgen we dat we alleen opgeleide, vakbekwame, ervaren en gepassioneerde mensen in onze werknemerspoel terecht komen. Vervolgens kiest u zélf, welke werknemers u via ons in dienst neemt. U krijgt uitgebreide documentatie en het volledige cv van de meerdere geschikte kandidaten voorgelegd, waaruit u zelf een keuze maakt. Op die manier werken we samen om de juist mensen op de juiste plek aan het werk te krijgen.

  Huisvesting en administratie regelen wij

  Werknemers uit het buitenland inhuren vraagt om een speciale aanpak. PS24 is zich daar terdege van bewust, en biedt extra services, waardoor u als bedrijf geen extra werk heeft aan de keuze voor buitenlandse uitzendkrachten. Om dat te realiseren, regelen wij alle vergunningen en certificeringen die nodig zijn om het personeel in Nederland aan het werk te laten gaan. Ook regelen wij huisvesting voor de werknemers, het liefst zo dicht mogelijk bij de plek waar zij komen werken om de woon-werkafstand klein te houden. Overige administratie, en ook de verloning van onze uitzendkrachten, kan allemaal via PS24 geregeld worden. Alles met betrekking tot het personeel en personeelscontracten wordt u op een juiste en betrouwbare manier uit handen genomen.

  Zoekt u uitzendkrachten in de technische sector?

  Wilt u genieten van alle voordelen van flexibel personeel, maar zonder de risico’s? PS24 maakt het mogelijk. Als technische uitzendbureau staan wij altijd voor u klaar om u te helpen met het inschakelen van buitenlands personeel in uw bedrijf. Onze goed gekwalificeerde en enthousiaste flexkrachten kunnen vrijwel direct bij u aan de slag. Of het nu gaat om uitzendwerk voor de korte termijn, of detachering met uitzicht op een vast contract: wij doen er alles aan om aan uw vraag tegemoet te komen.

  Wij laten u graag zien wat de voordelen zijn van samenwerking met ons bureau. Heeft u vragen, of denkt u dat u onze hulp kunt gebruiken? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Ons enthousiaste en betrokken team staat klaar om u de voordelen van PS24 te laten zien.

  https://ps24.nl/

  Categories: Dienstverlening

  Tags:

  Comments are currently closed.