• PS of Sweden voor je paard, Vestrum of Samshield voor jou!

  2binsite

  Bij het paardrijden, en zeker wanneer je een wedstrijd hebt, wil je goed voor de dag komen, nietwaar? En dat betekent dat je niet alleen je eigen outfit samenstelt maar ook die van je rijdier. Wat past mooi bij zijn vacht en manen? En hoe sluit dat dan weer aan bij jouw ruiteroutfit? Die vragen zijn gelukkig ook door grote en bekende merken binnen de paardensport gesteld, met als gevolg een uitgebreide collectie voor zowel ruiter als paard. We nemen je mee door de mogelijkheden zodat jij altijd de look krijgt die bij jou en je paard past!

  PS of Sweden: mooie, praktische kledingstukken voor het paard

  Je wilt natuurlijk dat je paard er mooi uitziet maar dat mag niet ten koste gaan van de bewegingsvrijheid of het comfort van het dier. PS of Sweden is een merk dat zich sinds jaar en dag specialiseert in het ontwerpen van stijlvolle dekjes, bandages en hoofstellen die nauw aansluiten bij de anatomie van het paard. Dankzij de uitstekende afwerking schuurt de kleding niet, en dankzij de ademende stof raakt het paard niet oververhit. Je hebt de keuze uit talloze kleuren en kunt dus eindeloos blijven variëren!

  Combineer kleuren, materialen en patronen

  een rijbroek van Vestrum of Samshield kleding is ook verkrijgbaar in tal van kleuren en motieven. Materialen variëren, ademen en geven de ruiter goede grip en gevoel waardoor je het paard goed kunt aanvoelen en sturen. Zo combineer je kleuren, materialen, patronen én ultiem rijcomfort!

  Denk aan je veiligheid!

  Paardrijden is geen onveilige of risicovolle sport maar paarden zijn wel groot. En het blijven dieren die kunnen schrikken of de kolder in de kop krijgen. Wanneer je van die hoogte valt is de kans op een hersenschudding groot en om dat te voorkomen is een cap verplicht. Dat betekent echter niet dat je er niet modieus uit kunt zien! Een Samshield cap wordt prachtig gestyled en afgewerkt met hoogwaardige en luxe materialen. Zelfs Swarovski diamanten zijn mogelijk!

  Categories: Sport

  Tags: , , ,

  Comments are currently closed.