• Prachtig vakantiehuis in Javea

  Nog even en we zijn allemaal al weer opzoek naar een plek waar we graag onze vakantie zouden willen gaan doorbrengen. We zien onszelf al heerlijk uitrusten aan het strand en genieten van een prachtige omgeving. De maanden december, januari en februari staan dan ook bekend om de maanden dat de meeste vakanties worden geboekt. Vooraf heeft men vaak al een idee naar welk land men op vakantie zou willen gaan. Zo zie je in vele zoekresultaten vaak termen terugkomen zoals “vakantievilla Spanje huren“, “luxe villa in Spanje huren” of “vakantievilla Spanje met zwembad”. Kortom relevante zoektermen en dus erg populaire vakantiebestemmingen voor Nederlanders.

  Villa Margaret is een Spaanse villa die aan deze verwachting ruimschoots voldoet. Deze villa is gelegen in Javea, een plaatsje gelegen in de streek Denia gelegen aan de Costa Blanca. Een erg populaire vakantiebestemming in Spanje. Deze prachtige villa is perfect gelegen aan de kust en kijkt uit op een prachtige vallei. De Spaanse villa beschikt over een privé zwembad gelegen aan een mooi terras waar de gehele dag door heerlijke maaltijden kunnen worden genuttigd in het zonnetje. Deze villa is dan ook het gehele jaar te huur omdat we u niet van deze prachtige en mooie villa willen weerhouden. Het is natuurlijk zonde wanneer de villa leeg staat terwijl het hier het gehele jaar zo mooi is. Juist doordat je bij een particulier een prachtige villa huurt, bent u uiteindelijk zeer voordelig uit voor een vakantie om voor een bepaalde tijd door te brengen in een luxe  villa gelegen op een perfecte en prachtige locatie. Wanneer u via een organisatie een villa zou huren bent u natuurlijk altijd duurder uit doordat de organisaties ook commissies vragen. Zoals hierboven al staat beschreven bevat de villa een heerlijk privé zwembad waarin tijdens de warmere zomerdagen heerlijk in gezwommen kan worden. Op het nabijgelegen terras kunt u heerlijke drankjes nuttigen. De villa is geschikt voor maximaal 6 personen en is erg luxe qua interieur

  Wanneer u graag houdt van een rustige zon, zee en strand vakantie is dat zeer zeker mogelijk in Villa Margaret. Wanneer u liever actief bezig bent tijdens uw vakantie, is Villa Margaret daar ook zeer zeker een perfecte villa voor met een perfecte ligging, alles is op loopafstand. U kunt namelijk heerlijk wandelen of fietsen in de naastgelegen vallei en er zijn vele naastgelegen plaatjes om leuke marktjes en dorpjes te bezoeken. Verder zijn er vele fietsroutes en wandelroutes gelegen langs de prachtige natuur van de Costa Blanca.

  Wilt u graag meer weten over het boeken van ee nvakantie in een Spaanse villa in Javea? Bekijk hier de villa en bekijk of de door u gewenste peridoe nog vrij is! Wanneer u vragen heeft over onze villa in Javea kunt u gerust contact met ons opnemen.

  http://www.villamargaret.nl

  Categories: Vakantie

  Tags: , ,

  Comments are currently closed.