• Photobooth huren bij Propfun

  2binsite

  Propfun helpt u om uw feestje nog leuker te maken! Dat doen wij door de all-in verhuur van photobooths. Dit zorgt niet alleen voor prachtige herinneringen om nog eens terug te zien, maar ook voor een super leuke tijd!

  Photobooth van Propfun

  Met een photobooth van Propfun kunt u uw gasten vermaken met het maken van foto’s. Wij leveren zelfs grappige attributen om de foto’s nog leuker te maken. Heeft u liever de mogelijkheid om korte boodschappen op te nemen? Dan kan dat met onze fotohokjes ook! Onze fotohokjes beschikken over de mogelijkheid om foto’s te maken, dat is vanzelfsprekend, maar daarnaast kunt u met ons fotohokjes ook korte video’s opnemen, grappige animaties maken of ludieke boomerangs. Al deze beelden deelt u vervolgens direct met iedereen op het feest of print u uit! Zo geeft u uw gasten een leuk aandenken aan een fantastisch feest mee!

  De prijzen

  Onze photobooths huurt u al vanaf 175 euro per dag. Dat is heel voordelig, vooral als u erbij bedenkt wat hier allemaal bij in zit. Bij de huur van onze photobooth krijgt u namelijk digitale feestaccessoires, kunt u direct huidverbetering toepassen op foto’s en kunt u onbeperkt foto’s printen! Gaat u aan de slag met het printen van de foto’s, dan kunt u zelfs een giga grote fotowand maken op het feest!

  Hoe gaat de verhuur?

  Bent u geïnteresseerd geraakt in onze photobooths? Dan gaat de verhuur super makkelijk. U gaat gewoon naar onze website en kijkt in onze agenda of op uw gewenste datum nog een fotohokje beschikbaar is en waar dit is. Wij hebben namelijk diverse ophaallocaties door het hele land zitten. Op die manier kunt u door heel Nederland gemakkelijk een fotohokje huren. Bent u zelf niet in de mogelijkheid om de photobooth op te halen, dan bieden wij tegen een meerprijs ook een haal- en brengservice aan. Is er op uw gewenste datum nog een photobooth beschikbaar? Dan boekt u gemakkelijk online uw fotohokje, vult u uw wensen in voor het soorten prints en beelden en neemt u contact op met de doorgegeven locatiehouder voor een ophaaldag. Kijk voor meer informatie op onze website.

   

  Categories: Bedrijven

  Comments are currently closed.