2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Pens is gezonde voeding voor uw hond

We weten als hondenbezitter dat het geven van pens goed is voor uw hond. Toch zijn wij er niet zo gek op. De pens hond die u aan uw viervoeter kunt geven stinkt verschrikkelijk. Uw hond zal het heerlijk vinden. Bij het ruiken van de pens zal de hond kwijlend door het huis lopen, terwijl wij ervan gruwelen. Omdat pens gezondheidsvoordelen oplevert, wordt het door enkele hondenbezitters toch gegeven. Pens is goed voor de maag en darmen, maar ook voor de huid en de vacht.

Wat is pens?

De pens hond is afkomstig van een herkauwer, zoals van een koe. Deze dieren hebben meerdere magen. Ze hebben de pens, netmaag, boekmaag en lebmaag. In de pens wordt het voedsel dat ze eten verzameld. Zodra de pens vol is, zal het dier gaan rusten en herkauwen. De pens is de grote maag waarin een koe de grote hoeveelheid gegeten voedsel verzamelt. Tijdens het liggen, rusten, zal de koe gaan herkauwen. Het ingeslikte voedsel komt dan weer terug in de bek. Daarbij zal het opnieuw gekauwd worden.

De pens voor de hond

Voordat de pens aan de hond wordt gegeven, wordt het eerst gewassen om het voedsel dat er nog in zit te verwijderen. De vuile pens zal uw hond niet afschrikken, maar zien als een lekkernij. Dat geldt zeker niet voor u. Zelfs als de pens gewassen is, zal u het met gepaste afstand aan uw hond geven.

De natuurlijke hondenvoeding

Ook zal natuurlijke hondenvoeding bijdragen aan de gezondheid van uw hond. De biologische voeding bevat de juiste voedingsstoffen die uw hond nodig heeft. Aan de conditie van uw hond en de ontlasting kunt u zien of uw hond gezond is. Wanneer u een pup in huis krijgt, zal u eerst waarschijnlijk doorgaan met de voeding waarmee het is opgegroeid. Vraag aan de dierenarts wat de beste voeding voor uw hond is. Wanneer u dat geeft, dan weet u zeker dat uw hond een lang, gezond en gelukkig leven zal hebben.

Gerelateerde artikelen

Hoe bereiken bedrijven tegenwoordig de jongeren?

Industriele slaapkamer

Jacksart biedt volop kunst Apeldoorn zoals bijvoorbeeld popart kunst