2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Parkhotel Sauerland – Kom heerlijk genieten!

Wilt u heerlijk genieten in het prachtige Sauerland in Duitsland? Dat kan! Kom dan langs bij één van onze twee Parkhotel Sauerland hotels. Deze hotels kunt u bereiken binnen 3 uur rijden vanaf Utrecht, dus voor een vakantie in een prachtig landschap hoeft u niet ver te rijden of zelf te vliegen.

Kom helemaal tot rust

In het Sauerland kunt u even helemaal tot rust komen. U kunt hier genieten van de prachtige natuur, de welbekende Duitse dorpjes en natuurlijk het fantastisch lekkere eten en drinken. Dit vind u niet alleen in onze omgeving, maar ook bij ons in onze hotels.

Parkhotel Sauerland bestaat uit twee hotels, genaamd: “Parkhotel Schmallenberg” en “Parkhotel Andreasberg”. Deze hotels kunnen u alles bieden waar u naar op zoek bent. U kunt bijvoorbeeld genieten van een halfpension. Dit houdt in dat u ’s ochtends eerst heerlijk kunt uitslapen, waarna u zo aan kunt schuiven bij ons ontbijtbuffet.

Dit ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en zal u niks te kort komen. U kunt hierbij kiezen uit overheerlijke Duitse broden, verse eieren, ham, kaas, jam en nog veel meer. Hierdoor heeft een goede start van de dag en bent u klaar om op pad te gaan en te gaan genieten van alle pracht en praal die het Sauerland u te bieden heeft.

Geschikt voor prachtige wandeltochten

Het Sauerland is uitermate geschikt om fantastisch mooie wandeltochten te maken door de natuur, de heuvels en bergen en door de weilanden. Daarbij kunt u onderweg uiteraard aanschuiven in één van de Biergärten in de karakteristieke Duitse dorpjes.

Daarbij raden wij u ook aan om uw fiets mee te nemen. U kunt namelijk ook prachtig fietsen in het Sauerland gebied rondom onze hotels. Wij kunnen u uiteraard adviseren welke fietsroutes u het beste kunt pakken, dus mocht u hierin geïnteresseerd zijn, schroom dan niet om te aan ons te vragen.

Bent u benieuwd geworden naar onze arrangementen? Bekijk dan nu onze website om alle arrangementen te bekijken bij onze hotels. Bij vragen kunt u ons altijd een berichtje sturen via de website, een email of door ons even te bellen. Tot snel!

https://parkhotel-sauerland.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe bereiken bedrijven tegenwoordig de jongeren?

Motortrailer kopen? | Konag

Bankstellenshop.com het adres voor jou bankstellen