• Opslagruimte Veenendaal gezocht

  Ik ben op zoek naar een bedrijf dat mijn spullen kan opslaan. We gaan namelijk verbouwen en daarom moeten veel spullen weg uit ons huis omdat ze anders zullen beschadigen. We willen graag een opslagruimte in Veenendaal omdat we zelf ook in Veenendaal wonen. We vinden het fijn als het dichtbij is zodat we niet elke keer heen en weer hoeven te rijden. Nou dat moeten we nu natuurlijk ook alleen dan is het maar een klein stukje en als het ergens anders is wordt het wel erg ver. We willen ook graag dat de opslagruimte beveiligd wordt want er komen wel sommige spullen in die wel wat waard zijn zullen we maar zeggen. Ook hebben we dan een veilig gevoel dat er niks met onze spullen gebeurd.

  Opslagman.nl

  We kwam in de krant een advertentie tegen van opslagman.nl. Deze hal vol met opslagunits bevond zich in Veenendaal en dat was dus mooi voor ons. Het leuke was dat het nog geen 5 minuten rijden was voor ons en we er zo waren. Ook werd het 24 uur per dag bewaakt zodat er niks gestolen kon worden. Dit gaf ons een erg goed gevoel. De opslagman is ook al geopend van 6 uur s ochtends tot 11 uur s avonds en zo konden we dus gewoon voor of na het werk de spullen afzetten en ophalen. We besloten online te kijken en zo een opslagruimte te huren. Alles ging heel gemakkelijk en toen we het even niet snapte hielpen ze ons heel erg goed via de telefoon.

  De verbouwing

  De verbouwing zit erop en onze zoektocht naar een opslagruimte Veenendaal was ook geslaagd. Alle spullen waren weer veilig terug in ons huis terwijl ze bij de opslagman natuurlijk ook goed beveiligd werden. Nu kunnen we gaan genieten van ons verbouwde huis.

  Categories: Dienstverlening

  Comments are currently closed.