2Binsite Artikel Website
Image default
Woningen

Oplichting door Slotenmakers

Een goede dag kan in één oogopslag in een verschrikkelijke dag veranderen wanneer u zich van uw auto buitensluit. Dit is nog erger wanneer u in een grote stad zoals Den Haag woont. De situatie kan erg moeilijk voor u worden. U beschikt slechts over twee opties wanneer u zich buitensluit. U kunt doen alsof u MacGyver bent en zelf proberen om de deur van het slot te krijgen of u kunt uw plaatselijke slotenmaker bellen en hun de deuren laten ontgrendelen. Hoewel het bellen van een slotenmaker in Den Haag misschien makkelijk klinkt, hoeft dit niet altijd zo te zijn. Oplichting veroorzaakt door slotenmakers heeft het zakendoen met deze mensen een stuk moeilijker en zelfs wat enger gemaakt.

Er zijn enkele oplichtingspraktijken van slotenmakers waarvoor u moet uitkijken. U moet ook weten waar u op moet letten en wat u moet doen wanneer u wordt geconfronteerd met een slotenmaker die u oplicht. Soms weet u niet dat u opgelicht wordt totdat het te laat is en uw auto inmiddels is gestolen. Dit komt niet vaak voor, maar het richt veel schade aan, aangezien u zonder auto en met de gebakken peren zit. Andere oplichters zullen u een goed(koop) aanbod doen, maar u vervolgens veel meer in rekening brengen zodra alles klaar is.

Dus wat werkt dan wel? Sommige slotenmakers doen zich voor als een lokaal bedrijf terwijl zij dit helemaal niet zijn. Ze beginnen met het adverteren op internet, in telefoongidsen en in kranten. In de advertenties staan valse adressen. De telefoonnummers zijn echt, maar dit zijn nummers die u doorverbinden met een callcenter in een andere stad. U denkt dat u belt met een lokale slotenmaker terwijl u daadwerkelijk een nummer belt die zich ver buiten uw omgeving bevindt. U moet dan vervolgens een toets indrukken om doorverbonden te worden met een slotenmaker in uw omgeving. U denkt dat u met een legitieme slotenmaker belt die u meestal voorziet van een zeer verantwoorde prijs. Natuurlijk veranderen er dingen nadat u de telefoon ophangt en wanneer de slotenmaker arriveert. De slotenmaker zal u ineens om een veel hoger bedrag vragen in plaats van het bedrag dat u over de telefoon heeft afgesproken. Wat kunt u hier dan nog aan doen? De meeste mensen doen er niets aan en betalen de rekening. Laten we eerlijk zijn, het is makkelijker om alles gewoon te betalen.

Er zijn een paar dingen waar u op moet letten wanneer u een slotenmaker inschakelt. Het eerste wat u kunt opmerken is een ongemarkeerde auto. De meeste legale bedrijven van slotenmakers werken met een busje voorzien van het logo van hun bedrijf op de zijkant van de bus. Het is ook aan te raden om vooraf al een factuur aan te vragen. Door dit te doen, weet u zeker wat u moet betalen voordat het werk af is. U kunt er zeker van zijn dat elk slotenmakers bedrijf u om identificatie vraagt. Dit geldt niet alleen voor slotenmakers in Den Haag. Als zij dit niet doen, dan kan er ook iets niet kloppen.

Wilt u wel een erkende slotenmaker in Den Haag om uw beveiligingsproblemen op te lossen? Bezoek dan de website van Slotenmaker Security om hun een hun slotenmakers langs te laten komen.

 

http://www.locksecure.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe een huis huren op Curaçao?

Paniekknop helpt ouderen langer veilig in eigen huis wonen

Hapax ROCK duurzame fundatie oplossing

Tips om een huis te verkopen dat in slechte staat is

Meubels om buiten van te genieten

Een nieuw leven op wielen…hoe om te gaan met je veranderde situatie