• Oplaadpalen, een positieve ontwikkeling

  Een oplaadpaal op een openbare plek, bij iemand thuis of op een bedrijventerrein, we zien het steeds vaker. Dit is uiteraard niet voor niets. Elektrisch rijden brengt vele voordelen met zich mee. Zowel voor de rijder als voor voor het milieu.

  Oplaadpalen en elektrisch rijden

  Voor de rijder brengt het financiële voordelen met zich mee. Vooral voor automobilisten die veel kilometers afleggen kan dit schelen in de portemonnnee. Tevens zit een elektromotor een stuk simpeler in elkaar waardoor de onderhoudskosten lager zitten dan bij een gewone auto. Uiteraard moeten we niet vergeten dat u bij een elektrische auto vaak wel nog een goede oplaadpaal dient aan te schaffen.

  De pluspunten voor het milieu kennen we natuurlijk allemaal. Zo zijn elektrische auto’s veel minder schadelijk voor het milieu dan normale auto’s. Bovendien zijn ze een stuk stiller op de weg. Dat is wel zo fijn.

  Wat kost een oplaadpaal?

  Waarschijnlijk heeft u al vooronderzoek gedaan en is het u opgevallen dat er heel veel oplaadpalen en laadpalen zijn. Per automerk zijn er meerdere laadpalen beschikbaar en de prijzen variëren van enkele honderden euro’s tot wel duizenden euro’s.

  De prijs van een oplaadpaal hangt af van het merk en de kwaliteit van een oplaadpaal. Daarnaast brengen aanbieders extra kosten in rekening wanneer u de oplaadpaal wilt laten installeren. Als u zelf handig bent, dan kunt u geld besparen door een laadpaal zelf te installeren. Indien u niet zo handig bent en u de installatie liever wilt overlaten aan een oplaadpaal specialist dan is dat geen enkel probleem.

  Meer informatie over een oplaadpaal?

  Misschien ziet u door de bomen het bos niet meer en weet u niet welke oplaadpaal geschikt is voor uw auto? Een adviesgesprek met een laadpaal specialist kan uitkomst bieden. Klik hier, indien u een gratis en vrijblijvend adviesgesprek wilt.

  http://reithpower.nl/

  Categories: Auto’s en Motoren

  Tags: ,

  Comments are currently closed.