• Op pad met de viervoeter? Lees hier onze tip.

  Bent u de gelukkige eigenaar van een of meerdere lieve honden? En wilt u er een paar dagen mét hond tussenuit? Er zijn genoeg leuke bestemmingen in Nederland, maar het kan lastiger zijn om ook daadwerkelijk een geschikte bestemming te vinden. U wilt tenslotte het beste voor uw hond maar zelf ook de mogelijkheid hebben om te genieten van de vakantie. Hotel Van der Valk Apeldoorn – de Cantharel heeft hier een oplossing voor bedacht. Dit luxe hotel ligt midden op de Veluwe en honden zijn (meer dan) welkom. De perfecte locatie voor eigenaar én hond.

  Hotel Van der Valk Apeldoorn biedt diverse mogelijkheden voor uw weekendje weg met hond. Met het speciale ‘honden welkom’-arrangement verblijft u op een standaardkamer samen met uw hond. De hondenmand is geschikt voor kleine tot middelgrote honden. Heeft u een grotere hond of verblijft u liever in een van de overige 8 soorten kamers of 5 soorten luxe suites? Dan kunt u voor uw hond ook een comfortabele hondenkennel boeken, die van alle gemakken is voorzien. In beide gevallen weet u zeker dat zowel hond als baasje een goede nachtrust staat te wachten. Bent u benieuwd naar de overnachtingsmogelijkheden bij Van der Valk hotel Apeldoorn? Bekijk dan het totale aanbod aan kamers en suites. En goed om te weten: in het hotel zelf zijn honden toegestaan in de brasserie en op het terras. 

  Benieuwd naar de activiteiten rondom het hotel? Hotel Van der Valk Apeldoorn – de Cantharel grenst direct aan een bos, ideaal voor wandelingen. U kunt omgeving verkennen met de wandel- of fietsroutes die het hotel zelf aanbiedt. Daarnaast kunt u deelnemen aan huifkartochten of wild safari’s. Bent u meer toe aan ontspanning? Boek dan een heerlijke massage of beautybehandeling in de wellness van het hotel. Naast een wellness bestaande uit Turkse stoombaden, sauna’s en voetbaden beschikt het hotel namelijk ook over een beautysalon. Dat betekent gegarandeerd ontspannen!

  Bekijk het huidige aanbod en de mogelijkheden voor u op  de site vandervalkapeldoorn.nl.  

  https://www.vandervalkapeldoorn.nl/

  Categories: Tweewielers

  Tags: ,

  Comments are currently closed.