• Oorzaak laag libido

   

  Oorzaak laag libido

  Het libido wordt ook wel omschreven als geslachtsdrift, de mate waarin iemand behoefte heeft aan intimiteit. Bij ieder individu is dit verschillend. Echter kunnen we wel uitgaan van laag, gemiddeld en hoog waarbij mensen met een laag libido vaak weinig van het hormoon testosteron in hun lichaam hebben en bij een hoog libido is de waarde van het hormoon zeer hoog.

   

  Oorzaak laag libido

  De oorzaak van een laag libido ligt vaak in verschillende hoeken. Een laag libido wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door een combinatie van volgende punten.

  • stress & negativiteit: vaak één van de meest voorkomende oorzaak. Dat stressen niet goed is voor onze gezondheid, is bij de meeste wel bekend. Maar dat het zeker ook invloed heeft op je libido, vaak niet. Doordat jij je gedachten niet kunt richting op prikkels en je vrouw/vriendin, wakker je de geslachtsdrift ook niet aan. Erg vervelend dus wanneer je eigenlijk wel wilt maar je er gewoon niet toe kunt zetten.

  • Een verminderende weerstand: vaak denkt men dat een verminderende gezondheid te maken heeft met voeding. Echter heeft stress en slecht slapen ook een slechte uitwerking op je weerstand. Om snel fit te worden die je dus goed uit te rusten, je niet te druk maken en gezond eten. Vergeet ook zeker de beweging niet!

  • Sporten: Indien je niks aan sport doet, dan is een extra blok om lopen met de hond ook al een hele vooruitgang. Probeer meer te lopen en fietsen en neem voortaan de trap in plaats van de lift. Ieder beetje extra beweging zal al helpen.

   

  Probeer op alle bovenstaande vlakken iets aan te passen en veranderen. Indien je dat goed aanpakt, zul je heel snel al verschil merken. Buiten dat je libido hoger wordt, ben je waarschijnlijk ook een stuk gelukkiger.

   

   

  http://www.libidoxl.nl/libido/

  Categories: Gezondheid

  Tags: , , , , , ,

  Comments are currently closed.