2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Ooglidcorrectie

Nu 54 jaar moet ik er nu dan toch echt aan gaan geloven, ik moet een ooglidcorrectie ondergaan. Nou ja niet echt moeten maar het is wel handig. Het lijkt wel of mijn ogen soms helemaal dicht zitten en dat belemmerd ook mijn zicht. Mijn zicht is erg belangrijk aangezien ik kunstenares ben en daarbij heb je goede ogen en goed zicht nodig. Ik dacht een aantal jaar geleden al dat het nu nodig zou zijn want mijn moeder had vroeger ook ontzettend last van hangende oogleden. Toen konden de artsen er nog niks aan doen omdat toen simpelweg er nog geen oplossing voor was maar dat is nu wel anders. Gelukkig zou ik wel willen zeggen want nu kan ik er wat aan laten doen zodat ik er geen last meer van heb. Ik wil wel een arts die weet waar hij of zij mee bezig is want ik heb ook wel eens verhalen gehoord waarbij een ooglidcorrectie helemaal mis ging en dat wil ik echt niet hebben.

Ooglift.nl

Omdat ik niet zomaar de eerste de beste arts wil maar op zoek ben naar echt een goede arts ging ik op onderzoek uit. Een aantal vriendinnen van mij hebben eerder ook al een ooglidcorrectie gedaan en daarbij ging alles gelukkig goed. Daarom kan ik aan hen vragen of ze een goede arts wisten voor mij. Ze hadden het alle drie laten doen bij een bedrijf dat ooglift heet, en dit was erg goed bevallen. Ik besloot om op het internet nog wat informatie te verzamelen over dit bedrijf en dit was allemaal erg goed. Hier had ik dus een goed gevoel bij dus ik vulde het contactformulier in en maakte daarna een afspraak. De arts was erg vriendelijk en ik besloot nu echt om het hier te gaan laten doen.

Het resultaat

Na een aantal weken met dikke ogen en wat pleisters te hebben gelopen begint het er echt wel erg mooi en vooral strak uit te zien. Het deed de eerste dagen na de ingreep wel even pijn maar daarna was het allemaal prima vol te houden. Ik ben erg blij met mijn keuze voor ooglift.nl.

Gerelateerde artikelen

U heeft het beste hoveniersbedrijf in Breda gevonden

Online marketingdiensten van Click to Business

Welke draagbare bluetooth speaker is geschikt voor mijn iPhone?

Waarom hetelucht friteuse kopen?

Op zoek naar een ruitersportwinkel

Verhoog de waarde van uw woning bij stukadoor Utrecht