• OnlineStuderen.com

  Auto rij instructeur, examinator worden of chauffeur worden met een opleiding van OnlineStuderen.com kan op een flexibele manier en op je eigen tempo. De theorie opleiding is te volgen vanuit huis en om ervoor te zorgen dat je voldoende hulp krijgt bij de opleiding, zal er een persoonlijke mentor worden aangewezen bij wie je terecht kunt met al je vragen omtrent de opleiding.

   

  Ben je er klaar voor om een rijinstructeur, examinator, chauffeur of taxiondernemer te worden en kun je niet wachten om te beginnen met de opleiding? Schrijf je dan in met behulp van ons inschrijfformulier, of neem contact met ons op per telefoon 030-604 2514 of mail naar info@onlinestuderen.com.

   

  Bij OnlineStuderen.com sta je er tijdens je opleiding niet alleen voor. Je wordt begeleid door jouw eigen mentor. Deze kun je altijd bereiken via e-mail of telefoon. De praktijk doe je op één van onze opleidingslocaties. Je maakt dan kennis met cursisten die net als jou de opleiding volgen. Vind je het prettig om ook een aantal cursusbijeenkomsten te volgen, en dat kan soms nuttig zijn, dan kun je de opleiding tot rij-instructeur ook in de vorm van “blended leren” volgen. Dan combineer je je studie via internet met klassikaal onderwijs. Je profiteert van de voordelen van e-learning en van de voordelen van klassikaal onderwijs.

   

  Bij OnlineStuderen kan je in een snel tempo via e-learning een opleiding volgen tot rij instructeur, examinator of chauffeur volgen. Je kunt op ieder moment met een opleiding beginnen en studeren op zelfgekozen tijdstippen. Daarnaast levert het een geweldige tijdwinst op, omdat je niet of veel minder hoeft te reizen naar studiebijeenkomsten. De theorie kan jij in eigen tempo leren vanuit huis. Wij zorgen ervoor dat je voldoende hulp krijgt bij de opleiding door een persoonlijke mentor aan jou aan te wijzen bij wie je terecht kunt met al je vragen omtrent de opleiding.

   

  http://www.onlinestuderen.com

  Categories: Onderwijs

  Tags: , , , ,

  Comments are currently closed.