2Binsite Artikel Website
Image default
Tuin en buitenleven

Nieuwste trend een tuindoek, wanddoek in de tuin of interieur

De nieuwste trend in tuindecoratie is wel een tuindoek, wanddoek ophangen in je tuin om die lelijke wand weg te werken of gewoon een gezellige vibe te creëren. De buitenruimte willen we steeds mooier maken en door een tuindoek, wanddoek op te hangen is dit echt de ideale oplossing. Het tuindoek is voorzien van hangogen om de 30 cm, dus eenvoudig en snel op te hangen en een afmeting van 2×2 meter.

Het is net vakantie

Met onze wanddoeken waan je je op vakantie en zorgt meteen voor een relaxt gevoel. Alsof je in de jungle bent of bij de zonsondergang op het strand. Vooral in deze tijd wil je toch een ontspannen sfeer creëren in je tuin, terras of binnenshuis. Hang de wanddoek op in de veranda, overkapping, serre op je balkon en je hebt gelijk een hele andere sfeer. Het doek heeft een afmeting van 2x2meter.

De keuze voor een wanddoek

Wij merken dat er steeds meer interesse ontstaat voor tuindoeken en wij veel aanvragen krijgen hebben wij ons assortiment uitgebreid.

De aanschaf is vrij voordelig te noemen omdat het lang meegaat. Het is een echte hype voor de komende periode geworden en het is een mooi alternatief voor een schilderij. Daarnaast heb je er verder geen omkijk naar omdat het onderhoudsvrij is.

Met toevoeging van een tuindoek als wanddecoratie wordt je tuin levendiger, vrolijker en kan je het mooi combineren met andere artistieke toevoegingen zodat je tuin nog mooier en levendiger wordt.

Brandvertragend, Regenbestendig

De wanddoeken zijn regenbestendig en brandvertragend en dus ook geschikt voor de horeca, in de winkel of in de showroom. Je kan er dus een veilige omgeving van maken zonder dat je de brandweer hoeft in te schakelen voor advies. In de winkel zal het erg verfrissend staan en zorgt voor sfeerverhoging, of plaats het doek op het terras. Bij regen geen zorgen dat de verf er af zou gaan, je kan het buiten laten hangen.

In onze webshop bieden we diverse wanddoeken aan, de zonsondergang, een tuindoek waterfall, of jungle, een tuindoek met een afbeelding van een prachtige vogel de Bird. Voor sportscholen of yogastudio’s is het wanddoek met afbeelding yoga op het strand een mooie aanvulling.

  • Eenvoudig op te hangen
  • BrandvertragendHangogen om de 30 cm
  • Afmeting 2×2 of 1×2
  • Regenbestendig
  • 510 grams PVC
  • Mooi alternatief voor schilderij
  • Blijft lang goed
  • Ideaal in Horeca, Winkel, Showroom Sportschool, Yogastudio, Thuisgebruik, Veranda

Doe jij mee met de trend en zie jij jezelf ook wel zitten met een mooi wanddoek in je tuin of in je interieur? Bekijk dan de voorbeelden op www.kunsthaag.eu

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag-pvc-wanddoek/

Gerelateerde artikelen

Een tuinhuis van Douglas, Grenen of hardhout?

Een waterpomp voor je boot bestellen?

De pakketbrievenbus verovert Nederland