• NIEUWE LED G4 EN G9 LAMPEN

  NIEUWE LED G4 EN G9-LAMPEN

  De capsule LED-lamp met een G4 of G9 base is een onmiddellijke swap voor de conventionele halogeen lamp die meteen plakjes energiegebruik door tot 90% en hoogtepunten een 50.000 uur-lamp licht in met de 2000 uur contrast halogeen alternatief. Ook de LED is veel sterker, volledig kan worden hergebruikt en bevat geen kwik. G4 LED lampen zijn normale substituten voor halogeen G4. G4 LED-lampen zijn klein, te verplichten transformator te werken en kan worden gemakkelijk geïnstalleerd (ze hebben 2 pins aansluiting). De LED-G4 zijn ongeveer 80% meer kosten-efficiënt, ze laatst tot 10 keer langer dan een conventionele lamp, doen niet afkomstig zijn van warmte en meer resistent zijn. G4 LED lampen worden gebruikt kleine ruimten als lezen lichten oplichten en tabel lampen. G9 LED lichten 230VA hebben een hoge helderheid en efficiëntie en zijn de ideale oplossing voor het vervangen van gebruikelijke G9 bollen, maken een Vlekkelooze licht nog met een veel lager energieverbruik.

  De LED-capsule komt in wattages variërend van 1W tot 4 watt, het equivalent van 10-40W halogeen uitgang, een keuze van Warm wit, koel wit en daglicht kleur temperaturen en als een dimbare of niet-dimbare lamp. Deze lampen zijn een hoge intensiteit lichtbron, een uitzonderlijk licht mousserende produceren. De Dimbare LED capsule biedt vloeiende lineair dimmen van 10-100%. Dit is een zeer veelzijdige lichtoplossing gebruikt in downlighters, voor sfeerverlichting, gordijnkast, kabinet en Bureau verlichting, in auto’s, boten en caravans en algemene taak en decoratieve verlichting in het binnenlandse, gastvrijheid en retail toepassingen. G4 lampen zijn het kleinste type van gebruikte lamp, de pinnen zijn slechts 4mm uit elkaar. Ze zijn laag voltage lampen vereisen meestal 6v, 12v of 24v. Vanwege hun kleine omvang, worden zij vaak gebruikt in ingewikkelde verlichtingsarmaturen, waar stijl belangrijker dan lichtopbrengst is. Verlichting met G4 bollen vaak gebruiken vele bollen om te compenseren voor de relatief lage lichtopbrengst. G9 bollen worden vaak gebruikt op kleine decoratieve verlichtingsarmaturen waar een hoge lichtopbrengst vereist is. Eigenschappen:

  -50,000 uur levensduur.

  – 80% minder energie gebruiken.

  -Lage warmte-uitstoot.

  -Laag energieverbruik.

  -Veilige en gemakkelijke installatie.                                                                                                                                                                                    

  -Net zo helder als halogenen. 

  Het grote verschil tussen de G4 led lampen en G9 LED is de afstand tussen de pinnen. Het aantal geeft de afstand in millimeters.

   

   

   

  http://www.leds-depot.be/led-12v/g4-led-lampen.html

  Categories: Aanbiedingen

  Tags: , , ,

  Comments are currently closed.