• Mozaïek tegels: 5 toepassingen

  Mozaiek tegels zijn stenen tegels die uw huis een unieke sfeer kunnen geven. Mozaiek bestaat al sinds de oudheid maar is ook op heden nog heel populair. Het kan zowel als wand- en vloerbekleding worden gebruikt en is daardoor heel populair en veelzijdig. Wiltu weten hoe u mozaiektegels in uw interieur kan verwerken, lees dan onze 5 tips.

  Mozaiek tegels 

  De meest voorkomende plaatsen voor mozaïektegels zijn keukens en badkamers, maar ze kunnen elke kamer stylen. Lees meer om de top vijf van plaatsen te ontdekken waar mozaïeken worden gebruikt.

  Sier trims

  Dit zijn mozaieken bandjes die je vaak op toiletten en badkamers terug ziet. Dit kleine bandje geeft jouw ruimte een unieke uitstraling en een persoonlijke touch.

  Drempel

  Deze mozaiek tegels leg je in plaats van een drempel. Vaak wordt dit gedaan om twee verschillende vloeren van elkaar te scheiden.

  Mozaiek in en rondom het zwembad

  Ook buitens huis zijn mozaiek tegels een leuke optie. Zo kunnen de tegels ook in het zwembad worden gebruikt, als sierrand of zelfs als vloerbedekking. Houdt er wel rekening meer dat sommige materialen glad kunnen zijn en hierdoor niet geschikt zijn voor het zwembad zelf. Kies dan ook voor keramische of porseleinen moziek tegels.

  Badkamer mozaiek

  Zowel op de vloer, langs de wand of als sierrand is mozaiek op de badkamer altijd een goed idee. Tevens kun je ook verschillende kleuren combineren of patronen maken.

  Keuken moaziek

  In de keuken kan mozaiek ook een unieke touch geven aan de woning. Denk aan mozaiek tegels voor uw spatwand of als sierrand rondom de vloer. Er zijn zoveel mogelijkheden waardoor u nog meer van uw huis zult genieten.

  https://www.topmozaiek24.nl/

  Categories: Woning en Tuin

  Tags: ,

  Comments are currently closed.