• Milieuvriendelijke pelletkachels kopen

  Pelletkachels zijn kacheltjes die houtpellets verbranden en op deze manier warmte stoken. Het is een type kachel dat erg zuinig en duurzaam is. Zijn milieuvriendelijkheid heeft erdan ook toe geleid dat de Nederlandse overheid subsidies verstrekt voor de aankoop van pelletkachels. Pelletkachels zijn ook nog eens scherp geprijsd, waardoor de aankoop ervan vaak stukken goedkoper uitvalt dan een gewone kachel. Allerlei voordelen dus die het de investering absoluut waard maken. Qua uiterlijk heeft de pelletkachel veel weg van een houtkachel. Ook deze kachel bevat een klein raampje aan de voorkant, waardoor de laaiende houtpellets te zien zijn. Wat betreft design en sfeer is deze dus erg vergelijkbaar.

  Subsidie van de Nederlandse overheid

  In het kader van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid heeft de Nederlandse overheid besloten de aankoop van pelletkachels te subsidiëren. Hierdoor hoopt de overheid het gebruik van gas omlaag te kunnen brengen. Wanneer u besluit een dergelijke kachel te kopen heeft u dus recht op subsidie. Met de aankoop bespaart u dus flink ten opzichte van een gewone houtkachel. Ook op de lange termijn bespaart het kosten, aangezien de kachel zeer duurzaam is.

  Pelletkachels kopen bij Bacor Houtkachels

  Bacor Houtkachels is een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van pelletkachels. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan pelletkachels in verschillende uitvoeringen aan, van merken als Duroflame en Haas & Sohn. Deze kunt u zowel online op de website als in onze showroom bezichtigen. Wij beschikken over een mooie showroom gevestigd in Werkendam (Noord-Brabant) en heten u van harte welkom. Door de kachel bij ons te kopen geniet u van diverse voordelen, waaronder:

  • Scherpe prijzen
  • Eigen installatieteam
  • Vakkundig advies over de mogelijkheden
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Overal in Nederland bezorgd
  • Geen verzendkosten bij bestellingen van €1000,- of meer

  Voor vrijblijvend advies of het maken van een afspraak voor een bezoek aan de showroom kunt u contact opnemen. Ook stellen we graag een offerte voor u op. Bel gerust naar 06 52 310 174 of maak gebruik van het contactformulier op de website.

  https://www.bacorhoutkachels.nl/

  Categories: Bedrijven

  Tags: , , , , , ,

  Comments are currently closed.