2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Mijn ervaring met Telewash Winkel

Ik heb al jarenlang mijn eigen glazenwassersbedrijf. Door de jaren heen heb ik mijn gereedschappen en andere benodigdheden al in allerlei winkels gekocht. Echter was ik niet altijd helemaal tevreden over de winkels en webshops waar ik die producten kocht. Sommige waren echt heel duur, of verkochten de producten die ik zocht net.

Onlangs vertelde een van mijn werknemers me over hogedrukreiniger/”>warmwater hogedrukreiniger Telewash Winkel. Dat is een webshop die meer dan 2500 producten verkoopt. Doordat je hier zo veel verschillende producten kunt kopen, biedt deze webshop uitkomst voor zowat iedere reiniging op hoogte. Ik bestelde meerdere producten. Daar vertel ik in dit blogartikel meer over!

Watertank van 1000 liter

Het eerste product dat ik in de winkelwagen stopte is een watertank 1000 liter. Je kan ervoor kiezen om de staande of een liggende uitvoering te kiezen. Welke uitvoering je ook kiest, de tank wordt te allen tijde geleverd met een 12mm slangpilaar. Ik vind zo’n watertank onwijs ideaal voor het vervoer van allerlei vloeistoffen, zoals water. Zodoende heb ik op iedere plek waar ik de ramen lap de beschikking over genoeg water. Ideaal!

Nieuwe stelen

Voor het lappen van de ramen heb ik natuurlijk ook stelen nodig. Telewash beschikt over een uitgebreid aanbod aan allerlei steken. Deze zijn ideaal voor gebruik op hoogte. Ik kwam er toen ik op zoek was naar geschikte stelen achter dat dit bedrijf zelf ook stelen ontwikkelt, dit zij de Formula One stelen. Die stelen zijn heel erg sterk en zijn opgewassen tegen allerlei uitdagingen. Hoppa!

Warmwater hogedrukreiniger

Het enige wat ik nog nodig had is een warmwater hogedrukreiniger. Maar waarom ik die zo graag wilde? Daarmee kan je de meest hardnekkige vlekken verwijderen! Sommige vlekken krijg je lastig weg. Met behulp van een warmwater hogedrukreiniger die wel tot 155 graden kan opwarmen, is het heel erg makkelijk om allerlei vlekken weg te halen. Mijn werk goed en snel uitvoeren was nog nooit zo gemakkelijk! Ik ben fan van Telewash Winkel.

https://www.telewashwinkel.nl/

Gerelateerde artikelen

Schuifpui voor elk huis

Sans-online.nl: Aaiko dameskleding

De verhoogde capaciteit in een cellulair netwerk | Ista Nederland

Hallenbouw biedt de beste mogelijkheden voor al uw wensen

De geschiedenis van de moderne horloge

Dit moet je direct doen na een inbraak!