2Binsite Artikel Website
Image default
Internet

Microsoft Dynamics NAV Business Central partner

Microsoft Dynamics NAV is nu Business Central

Zoek jij ook naar een super flexibele oplossing in de cloud voor je zakelijke IT? Geschikt voor zowel kleine als middelgrote bedrijven? Dan is Microsoft Dynamics NAV – of zoals het nu heet Microsoft Dynamics Business Central – een uitstekende optie om eens in te verdiepen. De verschillende oplossingen die wellicht al bij je bekend waren zoals Microsoft Dynamics NAV, Dynamics 365, Microsoft Dynamics AX en Dynamics CRM heten vanaf heden Microsoft Dynamics NAV is nu Business Central. Microsoft Dynamics AX en Microsoft Dynamics CRM gaan over in MIcrosoft Dynamics 365. Bij Newminds Systems zijn we officieel partner van Microsoft Dynamics NAV en vertellen we je graag over de vele mogelijkheden die dit pakket voor jouw organisatie biedt.

Wat is Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV is een ERP pakket voor de zakelijke gebruiker met een uitgebreide set aan functionaliteiten voor elk type organisatie. Deze functionaliteiten kunnen uitgebreid worden aangepast volgens de noden, waarbij maatwerk en complexe integraties mogelijk zijn door de specialisten van Newminds Systems.

Meerwaarde van MS Dynamics Nav

De intentie van Microsoft Dynamics NAV is om complexe processen tussen verschillende bedrijfsprocessen eenvoudig in beeld te brengen. Denk hierbij bijvoorbeld aan finance, voorraad, verkoop & inkoop, administratie en logistiek. Het softwarepakket van Microsoft is leverbaar in verschillende edities en gebruiksvriendelijk opgezet om deze aanpasbaar te maken aan de type organisatie.

Complete oplossing voor (internationale) MKB bedrijven

Als Microsoft Dynamics 365 Business Central partner biedt Newminds Systems de volgende voordelen voor u als organisatie.

  • Een volledige en zeer complete ERP oplossing op maat
  • Newminds Systems implementeert Dynamics Nav geheel op maat
  • U kunt direct gebruik maken handige add-ons
  • Internationaal georiënteerd met compliance aan wet- en regelgeving in binnen- en buitenland

Microsoft Dynamics NAV in de cloud

De nieuwste ERP toevoeging is het aanbieden van Dynamics Nav in de cloud met Dynamics 365 Business Central. Ook kun je deze omgeving uitbreiden met andere Microsoft diensten zoals Office 365, Microsoft Flow, Power BI en PowerApp. Voor de beste digitale ERP oplossing adviseren wij je om eens te verdiepen in Microsoft Dynamics NAV. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die er zijn voor jouw bedrijf met dit moderne digitale ERP oplossing.

Newminds Systems | Deskundig voor meerdere markten

Het voordeel dat je hebt met zakendoen met Newminds Systems is dat wij inmiddels meer dan 10 jaar ervaring hebben in Microsoft Dynamics navision implementaties voor ale denkbare branches. Denk aan finance, agrarisch, commercieel, marketing, HR en productie bedrijven in Twente en daarbuiten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Maak dan gauw een afspraak met de ICT specialisten van Newminds Systems.

Newminds Systems houdt ICT simpel

Bij Newminds Systems houden we al jaren vast aan ons credo en dat is: houdt ICT simpel. Wij werken op de achtergrond zodat jij ongestoord gebruik kunt maken van al je ICT zoals Wifi, netwerken, Voip en online werkplekken. Ook veilig online backups maken regelen we voor je, zodat bij ransom, hack of calamiteit je data altijd veilig opgeslagen is. Newminds systems lost al jouw ICT vraagstukken op!

https://www.newmindssystems.nl/

Gerelateerde artikelen

Wetenschap en glasvezel

Laptop samenstellen naar eigen voorkeur

Wat U Moet Weten Over Het Gebruik Van WordPress!