2Binsite Artikel Website
Image default
Internet

Metro tegels voor in de badkamer

Wanneer je op zoek bent naar tegels voor in de badkamer en je graag wat anders dan anders wil, dan zijn metro tegels een goede optie! Deze tegels zijn ontzettend populair om te gebruiken en ze staan bij iedere stijl badkamer. Deze mooie metro tegels zijn in een groot aantal kleuren verkrijgbaar. Daarnaast zijn ze vrij van onderhoud en voordelig om aan te schaffen. Klinkt dit als muziek in de oren? Hieronder lees je alles over de oorsprong van metro tegels, hoe je ze kunt combineren met andere tegels en welke kleuren populair zijn om in de badkamer te gebruiken. 

 

Oorsprong metro tegels 

Metro tegels werden jaren geleden ontworpen voor in de Franse metrotunnels. De weerspiegeling van glanzende tegels zorgden voor wat extra licht in de tunnels. De tegels zijn ook wel te herkennen aan hun aflopende kanten. De metro tegels werden na het succes in de Franse metro’s op een later tijdstip ook gebruikt in slagerijen, restaurants en bakkerijen. Vroeger zag je deze metro tegels vooral in de kleur wit voorbijkomen in glanzende vorm. Tegenwoordig niet meer! Op dit moment zijn ze in allerlei kleurrijke kleuren verkrijgbaar en dit maakt de tegel dan ook zo populair. 

 

Metro tegels in combinatie met andere tegels 

Metro tegels zullen mooi staan op de muren in je badkamer. Ze zijn mooi, trendy, betaalbaar en vrij van onderhoud. Je haalt er een doekje over en ze zijn weer schoon. Je kan deze tegels alleen bij het bad en/of douche gedeelte gebruiken, maar natuurlijk ook door de hele badkamer heen. Je kunt deze metro tegels gemakkelijk combineren met andere tegels. Ga bijvoorbeeld voor metro tegels op de muren en voor grotere tegels met bijvoorbeeld een zwart wit motief voor op de vloer. Ook zijn deze metro tegels leuk om te combineren met een tegels in een visgraatmotief. Deze visgraat tegels kun je op de vloer leggen in combinatie met de metro tegels op de muur. Hartstikke leuk! De metro tegels zijn te vinden in vele kleuren, zodat je ze precies op de stijl van je badkamer kunt aanpassen. 

 

Populaire kleuren metro tegels voor in de badkamer 

Metro tegels zijn op dit moment hartstikke populair en dankzij deze populariteit is er dan ook een groot kleurenpalet verkrijgbaar van deze tegels. In de badkamer staan veel kleuren tegels mooi, het is maar net waar je van houdt. Wanneer je van lichtkleurige of nude kleurige tegels houdt dan kun je voor witte, beige, zand of taupe kleurige metro tegels gaan. Dol op kleur? Ook dan heb je veel keuze bij Afium! Zacht roze, hard roze, geel, blauw, groen, oranje en rode metro tegels zijn allemaal te verkrijgen! Meer van donkere kleuren? Ga voor trendy diepgroene metrotegels. Deze kleur kun je mooi combineren met zwarte tegels. Ook diepblauwe metrotegels zijn mooi om in je badkamer te gebruiken. Hou je van opvallend en anders dan anders? Waarom ga je dan niet voor bronzen, gouden of zilveren metro tegels? Met het gebruik van deze kleur tegels zorg je dat je badkamer één grote eyecatcher wordt. Combineer deze kleuren met rustige accessoires en je zal zien dat het de mooiste ruimte van je woning wordt.  

 

https://afium.nl/tegels/metro-tegels

Gerelateerde artikelen

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een scooter, maar wat kost een scooterverzekering?

Wetenschap en glasvezel

Webmail in Nederland